23948sdkhjf

HK Kommunal får ny næstformand

46.000 HK'ere i kommuner og regioner har fået en ny næstformand, da Pia Lund Jeppesen onsdag er blevet valgt til posten i HK Kommunal. Det skriver fagforeningen i en pressemeddelelse.

Et flertal af de 318 delegerede stemte på Pia Lund Jeppesen, fra HK Kommunal Hovedstaden, ved en ekstraordinær kongres, hvor hun var i kampvalg mod Jana Nelth Drejer fra Roskilde Kommune.

- Jeg er taknemlig og overvældet over den tillid, mine kolleger har vist mig. Den tillid vil jeg i den grad bestræbe mig på at honorere, siger Pia Lund Jeppesen.

Den nye næstformand afløser Mads Samsing, der i oktober blev valgt til ny næstformand for det samlede HK Danmark.

Blandt mærkesagerne er arbejdsmiljø, fortæller Pia Lund Jeppesen.  

- Især det psykiske arbejdsmiljø er vanvittigt vigtigt. Der er for mange af vores medlemmer, der simpelthen bliver syge af uklare krav og mangel på instruktion. Jeg har set nogle blive så syge, at man kan være i tvivl, om de nogensinde bliver sig selv igen. Det er helt uacceptabelt, siger Pia Lund Jeppesen.

Den nye næstformand er 55 år og har siden 2017 arbejdet som faglig konsulent i HK Kommunal Hovedstaden. Pia Lund Jeppesen har tidligere været forhandlingskonsulent i Lærernes Centralorganisation og teamleder for det personalepolitiske område i HK Kommunal.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125