23948sdkhjf

Falck vil sende arbejdsløse podere i armene på nye arbejdsgivere

En masse mennesker, der igennem corona-pandemien har haft job som podere på kviktestcentre, står uden arbejde 6. marts, når de sidste teststeder lukker. 

Falck har derfor arrangeret jobmesser i de regioner, hvor Falck har stået for kviktestene hhv. Nordjylland, Midtjylland og Sjælland, for at matche poderne med nye arbejdsgivere. 

Det oplyser Falck i en pressemeddelelse.

1000 podere i job

I Nordjylland har 1000 mennesker haft job som podere de seneste tre måneder.

De får nu mulighed for at blive matchet med nye arbejdsgivere 10 marts, da over 25 virksomheder har meldt sig til messen med konkrete jobmuligheder på hænderne.

Det er blandt andet virksomheder som DFDS, Det Nordjyske Mediehus, Aalborg Kommunes Dagpleje, Thortrans, Norlys Energi, hjemmeplejen og Forsvaret.

- Vi er rigtigt glade for, at så mange virksomheder bakker op om vores jobmesser, så vi kan få hjulpet vores dygtige medarbejdere videre til nye spændende udfordringer, siger Dennis Abildgaard Jørgensen, underdirektør i Falck Ambulance Danmark.

Falck har tidligere indgået et samarbejde med SOSU-skolerne med henblik på at hjælpe testmedarbejdere med interesse for det sundhedsfaglige arbejde videre til en sundhedsfaglig uddannelse.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078