23948sdkhjf

Dit slidte arbejdstøj blive til møbelfyld og isolering

MASCOT, som producerer arbejdsbeklæding har netop lanceret  konceptet MASCOT REworked – en take-back-ordning, hvor brugt arbejdstøj skaber værdi i nye produkter.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

MASCOT udvikler og producerer arbejdstøj med en lang holdbarhed. Men selv efter en lang brugsfase er der stadig værdi i arbejdstøjet, og i et miljømæssigt perspektiv er det uhensigtsmæssigt, hvis det brugte arbejdstøj blot kasseres, når det er slidt, i stedet for at udnytte den værdi, som tøjet fortsat har, forklarer den danske virksomhed.

Konceptet MASCOT REworked henvender sig især til virksomheder, der har fokus på genanvendelse af brugt materiale eller på deres CO2-regnskab og deres samlede miljømæssige fodaftryk.

Det indsamlede MASCOT arbejdstøj bliver af samarbejdspartner nedbrudt i små dele. Herefter bliver tekstilstykkerne presset sammen til måtter af forskellig tykkelse og hårdhed, som efterfølgende kan indgå i alt fra møbelproduktion til isoleringsmateriale i byggeindustrien.

Rent praktisk indsamles det slidte, men renvaskede, arbejdstøj i opsamlingskasser hos MASCOTs kunder. De fyldte kasser sendes direkte til samarbejdspartnere, som forarbejder tøjet til genbrugsmateriale.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
To statslige selskaber skal eje og drive 'brint-rør'
Energistyrelsen lægger an til markedsdialog om udbud af 9 GW havvind
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093