23948sdkhjf

Tænkeboks: Espersen-fabrik hårdt ramt af McDonald's-beslutning

Efter i første omgang at have besluttet at fortsætte sine aktiviteter i Rusland, er den bornholmske fiskeproducent Espersen A/S nu gået i tænkeboks.

Det sker i forbindelse med, at fastfoodgiganten McDonald's har besluttet at lukke sine 847 restauranter i landet, skriver TV 2 Bornholm.

Espersen-direktør Klaus B. Nielsen havde tidligere på ugen begrundet beslutningen om at holde fiskefabrikken i Novgorod åben med, at den er leverandør til McDonald's.

 - Vi er i Rusland, fordi McDonald's er vores store internationale kunde. McDonald's er i Rusland, og derfor er vi også i Rusland, sagde Klaus B. Nielsen til Bornholms Tidende.

Nu skriver han så i en mail til TV2 Bornholm, at McDonald's beslutning helt sikkert får betydning for Espersen-fabrikken med cirka 100 ansatte.

- Vi er ved at vurdere mulighederne og vil på et senere bestyrelsesmøde træffe den endelige beslutning vedrørende fabrikken. Der vil herefter komme en officiel udmelding i form af en pressemeddelelse, skriver Klaus B. Nielsen til tv-stationen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078