23948sdkhjf

Vestas arbejder på grøn stålstrategi

Inden årets udgang er Vestas klar med en strategi for, hvordan koncernens forbrug af stål skal blive grønnere. Det skriver Børsen.

Vestas har et generelt mål om at reducere CO2-udledningen i sin leverandørkæde med 45 procent i 2030 – det såkaldte scope 3. Godt halvdelen af CO2-udledningen i scope 3 kommer fra stålproduktion.

- Vi har i noget tid arbejdet med nogle leverandører for at forsøge at accelerere tilgængeligheden af CO2-reduceret stål. Vi tror på, at der vil være en mindre tilgængelighed på kort sigt, men det vil selvfølgelig mere være i demonstrationsskala. Med stigende CO2-priser og modningen af grøn brintteknologi tror vi på, at der er gode muligheder for at øge tilgængeligheden af CO2-reduceret stål og måske endda grøn stål i perioden frem mod 2030, siger Lisa Ekstrand, bæredygtighedschef hos Vestas, til Børsen.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/vestas-vil-sikre-sig-gronnere-staal-med-kommende-strategi?utm_source=seneste-nyt&utm_medium=row_1&utm_campaign=list_53

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11