23948sdkhjf

Teknikentreprenør har 250 ansatte: Nu etablerer de en ny afdeling

Teknikentreprenøren Henning Mortensen A/S fra Silkeborg har netop etableret en ny afdeling imod vest, nærmere bestemt i Herning, hvor selskabet vinder både medarbejdere og kunder.

– Henning Mortensen a/s har været på en vækstrejse gennem de seneste år og har lige nu rekordmange beskæftiget – knap 250 for at være mere præcis. En stor del af medarbejderne kommer fra Midt- og Vestjylland. Det giver derfor god mening at etablere en base i Herning, fortæller Michael Bang, afdelingschef i spidsen for den samlede VVS-forretning hos Henning Mortensen A/S, i en pressemeddelese.

Ordrebogen vokser

Forretningen hos Henning Mortensen A/S er baseret på tekniske kompetencer inden for af vvs, el, sikring, ventilation, blik og sprinkler. Med hovedkontor i Silkeborg og afdelingskontor i Aarhus er den nye lokation i Herning teknikentreprenørens tredje adresse i Jylland.

I efteråret 2021 vandt Henning Mortensen A/S sin største byggesag til dato; levering af tekniske installationer i boligprojektet La Tour Tower i Aarhus, som entreprenørfirmaet KPC opfører for kapitalforvalteren Aberdeen Standard Investments. 

– 2021 var et travlt år for Henning Mortensen a/s. Og det ser ud til, at tendensen fortsætter. Ordrebogen vokser – også i Herning-området. Med den nye lokation i byen er der skabt et endnu mere solidt grundlag for, at vi kan fortsætte de seneste års vækst, siger Michael Bang. 

Henning Mortensen Silkeborg A/S
mio. kr. 20XX 20XX
Bruttofortjeneste 44,7 30,5
Driftsresultat  16,6 9,2
Resultat før skat 15,7 8,7
Årets resultat 12,1 6,8
Balancesum 74,6 64,9
Egenkapital 26,0 15,0
Antal ansatte 187 147
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2020.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Lille stigning i bilsalget i maj – elbilerne stormer frem
Ny melding: 3. Limfjordsforbindelse vedtages måske før planlagt
Opkøb skaber glæde hos familievirksomhed: - Uden Danish Crown havde jeg været voldsomt fortvivlet
Direktør giver stålvirksomhed videre til næste generation
Lærling skal udstationeres til Tyskland: - Det er en kæmpe mulighed
Km-afgift: Væsentlig usikkerhed om tal
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094