23948sdkhjf

K-profil og tidligere borgmester forlader politik

Tidligere borgmester på Frederiksberg, Simon Aggesen (K), skriver i et opslag på sin Facebookprofil, at han forlader politik.

- Jeg har for et par dage siden fremsendt en anmodning til forvaltningen om at udtræde af kommunalbestyrelsen. En anmodning, som jeg forventer bliver behandlet og imødekommet på det førstkommende møde den 21. marts. Det betyder et farvel til politik efter 12 fantastiske år, som jeg har stornydt, skriver Simon Aggesen.

I stedet skal Simon Aggesen nu arbejde som selvstændig i egen rådgivningsvirksomhed, MELLEM, hvor han skal "arbejde med og mellem investorer og kommuner om byudviklingsprojekter, der fremmer bæredygtighed, fællesskaber og arkitektonisk kvalitet".

Simon Aggesen blev borgmester i Frederiksberg Kommune i 2019, da den tidligere borgmester Jan Glenthøj, efter eget ønske, gik af efter 10 år på posten.

Siden kom Simon Aggesen blandt andet i fokus på grund af en boligsag, hvor han tjente mange millioner kroner. Sagen blev kritiseret fra flere sider. Op til kommunalvalget forsøgte han ihærdigt at undgå interview om sagen i medierne.

På sin Facebookprofil takker Laura Lindahl, gruppeformand for Konservative på Frederiksberg, Simon Aggesen for hans indsats.

- Simon har været en dygtig, moderne og nærværende leder for byen og os i den konservative gruppe. Han har på ganske kort tid formået at få kommunens drift helt ind under huden og altid ageret med en sikker hånd på rattet. Vi kommer til at savne ham.

Kilde: /ritzau/

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094