23948sdkhjf

Freshland lukkede med milliongæld til staten

Da indehaverne af grøntkasseselskabet Freshland, Mathilde Jakobsen og Filipe Leal, i slutningen af sidste måned erklærede selskabet konkurs, efterlod de en milliongæld til staten.

Det skriver FødevareWatch, som har fået aktindsigt i konkursbegæringen. Ifølge begæringen har selskabet statsgæld i form af både coronalån og momsgæld, og selskabet skønnes desuden at have et lønmodtagerkrav på op imod 2,5 millioner kroner, da medarbejderne ikke har fået deres februar-løn.

Mathilde Jakobsen og Filipe Leal har stiftet et nyt selskab med navnet Freshly Nordic, som opererer fra Portugal og stadig sørger for leverancer til kunder i Danmark, Sverige og Holland. Ifølge FødevareWatch er konkursboets kurator, Nicolai Dyhr, i færd med at undersøge, om virksomhedsoverdragelsen er foregået på lovlig vis.

Mediet har uden held forsøgt at få en kommentar fra Mathilde Jakobsen. Hun har tidligere på Freshlands hjemmeside konstateret, at de økonomiske problemer ikke mindst hænger sammen med nogle artikler i Børsen, der har skrevet om blandt andet dårligt arbejdsmiljø og medarbejderflugt hos Freshland. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093