23948sdkhjf

Polykemi får certificering for at verificere klimaftryk

Polykemis bæredygtighedseksperter for polymere materialer holder regelmæssigt foredrag om videnskabelige undersøgelser, der viser kunderne, hvordan de kan reducere deres CO2-fodaftryk.

Objektivitet er dog en vigtig parameter i rådgivningen og derfor har Polykemi valgt at få udført en tredjepartscertificering og -validering.
- Kompleksiteten i udførelsen af ​​en livscyklusanalyse (LCA) er stor, og resultaterne er baseret på de forudsætninger, der er gjort. Med denne tredjepartscertificering kan vi sikre, at vi har tænkt rigtigt, forklarer Henrik Palokangas, bæredygtighedsspecialist for polymere materialer hos Polykemi.

Tredjepartscertificeringen blev udført af ESU-Services, kompetencecentret for LCA-software Sima Pro i Schweiz, Tyskland, Østrig og Lichtenstein. Uddraget fra deres konklusion nedenfor bekræfter klart Polykemi Groups metode.
“LCA's grænser er klart definerede. De anvendte metoder er videnskabeligt og teknisk relevante, de underliggende data er realistiske og konkrete i forhold til undersøgelsens begrænsninger. Rapporten er komplet, struktureret og overskuelig. Konklusioner og anbefalinger er baseret på resultaterne af analyserne og følger kravene i henhold til ISO 14040 og 14044," lyder det i konklusionen.

- Resultatet bekræfter, at de afgrænsninger og forudsætninger, vi har lavet, giver et retvisende billede af materialernes klimapåvirkning, siger Henrik Palokangas.

Den videnskabelige undersøgelse giver kunderne mulighed for at kunne beregne materialevalgets miljøpåvirkning på producerede detaljer og for at vælge det materiale, der er bedst til formålet, har optimal holdbarhed, er omkostningseffektivt og giver så lavt. et klimaaftryk som muligt.

LCA-studiet blev gennemført på hovedkontoret i Ystad i 2020 og i slutningen af ​​2021 blev der gennemført et tilsvarende videnskabeligt studie på Polykemi Compounds Kunshan i Kina. Når Polykemi Inc har færdiggjort sin produktionsenhed i USA, vil undersøgelsen også blive gennemført der.

Eksperterne fra Polykemi og Rondo Plast er i øvrigt at finde på stand C02:21 på Elmia Polymer i Jönköping den 10.-13. maj 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078