23948sdkhjf

Alene i Vildmarken: Tømrermester tog konen med

Da den sjette sæson af tv-programmet Alene i Vildmark havde præmiere i torsdags var en af deltagerne tømrermester Steen Jensen-Petersen (40) fra Hellevad Tømrer i Rødekro i Sønderjylland. Og han var ikke helt alene. Han har nemlig sin hustru Rosa Jensen-Petersen (38) med. De startede sammen virksomheden for 20 år siden.

I dag har firmaet 23 medarbejdere og arbejder blandt andet med opgaver for private, tag- og vinduesudskiftning, hal- og industribyggeri, samt forsikringsskader

Til JydskeVestkysten forklarer ægteparret, at turen i den norske vildmark, som fandt sted sidste år, var en unik oplevelse, som har styrket deres ægteskab og kærlighed til hinanden.

Rosa og Steen Jensen-Petersen kunne ikke på forhånd vide, hvor lang tid de ville være væk. Derfor blev deres to børn på henholdsvis 12 og 15 år passet af Rosas forældre, mens medarbejderne styrede firmaet.

- Vi har nogle rigtig gode medarbejdere, og vi fandt ud af, at de sagtens kan passe biksen, siger Steen Jensen-Petersen, til Jyske Vestkysten. Han står for selve driften af Hellevad Tømrer, mens Rosa Jensen-Petersen har det administrative og økonomiske ansvar.

DR-programmet ”Alene i vildmarken” er en form for overlevelseseksperiment, hvor deltagerne skal klare sig så længe som muligt i den barske natur uden ret mange hjælpemidler. Maden må de også selv finde naturen.

Mens det i de første sæsoner udelukkende har været solo-deltagere, er der denne gang også par med.

Næste afsnit kan ses på torsdag den 24. marts

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109