23948sdkhjf

 Ingen grund til at gå ned på knæskånere

Det bliver aldrig helt rart at have knæskånere på. Men har man bare en dags tid prøvet at arbejde uden, så ved man godt hvorfor det er vigtig at stikke dem i knælommerne eller spænde dem forsvarligt fast om knæene

Der kommer jævnligt nye knæskånere på markedet. Senest er det Milwaukee, som har udviklet tre nye modeller med fokus på beskyttelse, komfort og holdbarhed.

Alle tre modeller har justerbare stropper og et spænde, som dels gør det nemt at tage knæskånerne på, men som også sørger for, at de passer til knæet.

De tre modeller har hver deres specielle egenskaber, lyder det fra Milwaukee:

De fleksible knæskånere er med fleksibel og let skumpolstring og har en vandafvisende skal og beskyttelse mod snavs. Den fleksible knæskåner giver også maksimal mobilitet på byggepladsen.

 Den hårde knæskåner har en tykkere skumpolstring med ekstra støttende gelzone og slidstærk hård skal, der tåler langvarig eksponering for ru overflader.

 Den ikke-ridsende premium knæskåner er udstyret med HD-skumpolstring og premiumgel, der giver ekstra støtte. Belægningen på premium knæskånerne laver ikke mærker og kan modstå almindelig slitage på en krævende byggeplads.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078