23948sdkhjf

Problemet løst: Nu virker mit.dk

Mit.dk er begyndt at virke onsdag over middag.

Danmarks nye digitale post-løsning ”mit.dk” virker igen, efter adgangen til platformen har været lukket ned siden mandag formiddag. 

Adgangen til mit.dk blev for en sikkerheds skyld lukket ned, efter der mandag - dagen for lanceringen - blev konstateret kritiske driftsforstyrrelser i mit.dk’s login-system. 

- Vi er glade for, at mit.dk igen fungerer, efter vi har haft driftsforstyrrelser i vores login-system. Det er en ærgerlig fejl, der skete på lanceringsdagen, som vi selvfølgelig beklager meget. Så snart vi blev opmærksomme på problemet, valgte vi for en sikkerheds skyld at lukke helt ned for adgangen til mit.dk, så vi kunne få løst problemet, siger Thomas Demant, partner i Netcompany i en mail til Kommunefokus.dk

Ny digital post

Lanceringen af mit.dk skete samme dag, som ”Næste generation Digital Post” (NgDP) blev taget i brug i det offentlige Danmark.

Det er Netcompany, som har udviklet og leveret den digitale infrastruktur, der ligger til grund for NgDP. 

- Den 21. marts var en stor dag for Danmark. Her har Netcompany sammen med Digitaliseringsstyrelsen lanceret en ny digital infrastruktur for danskernes elektroniske post, som har krævet en historisk datakonvertering og opgradering. Siden lanceringen har Næste generation Digital Post virket efter hensigten, og danskerne har haft mulighed for at tilgå løsningen fra en række forskellige platforme, nemlig borger.dk, Virk, den nye Digital Post-app og e-boks, siger Thomas Demant, partner i Netcompany.

Mit.dk skulle oprindeligt være taget i brug 30. november, men premieredatoen blev udsat for at være sikker på, at systemet var helt klar.

Artiklen er en del af temaet Samfund.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094