23948sdkhjf

Klasseselskab samlede maritime ledere fra Norden til grøn update

ABS samlede nordeuropæiske maritime ledere for at diskutere de seneste fremskridt inden for digitalisering, decarbonisering og sustainabiliy

Mere end 30 maritime industriledere fra hele Danmark, Norge, Sverige og Finland deltog i ABS Northern Europe Committee (NERC) for at høre om de seneste tiltag fra ABS og fremskridt inden for digitalisering, decarbonisering ot sustainabiliy.

- Vi er banebrydende indenfor sustainability strategi og -tjenester for at støtte vores kunder og medlemmer gennem deres dekarboniseringsproces. Fordi dekarboniseringsudfordringen er for stor til, at en virksomhed kan gøre det alene, fører vi industrisamarbejde med fælles udviklingsprojekter med partnere over hele verden, forklarer Christopher J. Wiernicki, ABS Chairman, President og CEO.

- Takket være vores dybe rødder i Nordeuropa, omfatter komiteen den mangfoldige ekspertise fra mange kyndige interessenter, som er en stærk ressource til at fokusere på de her regulatoriske og teknologiske udfordringer, uddyber han.

Komitéens medlemmer blev også orienteret om den seneste udvikling i det dynamiske regulatoriske miljø og fik en detaljeret oversigt over branchens bæredygtighedsudfordringer og ABS’ tjenester til industrien.

- På grund af Covid-19 har vi de seneste to år været nødt til at operere i et meget vanskeligt maritimt miljø. At vi nu også er i stand til at mødes fysisk i ABS Northern Europe Regional Committee og gennem komiteen styrke vores samarbejde, er virkelig befriende, siger Palle Laursen, Maersk Chief Technical Officer og formand for ABS’ Northern Europe Regional Committee.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078