23948sdkhjf

Dinex kører videre på russisk fabrik

Den fynske producent af udstødningssystemer, Dinex, etablerede i 2006 egen fabrik nær Sankt Petersborg, hvor man i dag har 225 medarbejdere. Det skriver Børsen.

Ligesom så mange andre virksomheder har krigen i Rusland skabt et kæmpe dilemma. Skal man lukke den russiske produktion ned med det tab, det måtte give, og med risiko for, at den russiske stat vil nationalisere aktiviteterne? Eller skal man blive og producere inden for de restriktioner, de vestlige regeringer udstikker?

- Vi er varsomme med at tage en for hurtig beslutning for fremtiden. Her er vi også opmærksomme på, at vi har et stort ansvar over for vores 225 medarbejdere og deres familier i Rusland, som uforvarende er blevet en del af dette. På den korte bane har vi besluttet at fortsætte vores produktion – dog i mindre omfang på grund af situationen, skriver Torben Dinesen i et skriftligt svar til Børsen.

Han ejer Dinex sammen med erhvervsmanden Niels Thorborg.

Originalartikel: https://borsen.dk/nyheder/virksomheder/dansk-milliardaer-fortsaetter-russiske-aktiviteter?utm_source=seneste-nyt&utm_medium=row_1&utm_campaign=list_82

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094