23948sdkhjf

Rusland vil sænke prisen på plast

Ruslands energiministerium overvejer at sænke prisen på råvarer til landets polymerproducenter.

Ifølge det russiske plastmagasin Пластик afholdtes et møde den 18. marts om den kemiske industris funktion, ledet af Denis Manturov, Den Russiske Føderations industri- og handelsminister.
Mødets hovedtema var importsubstitution og forsyning af hjemmemarkedet med kemiske produkter, lyder det i en udtalelse fra ministeriet, oplyser den russiske plastavis.

De virksomheder, der deltog i mødet, udtrykte ifølge redegørelsen, at de var parate til et intensivt arbejde. Det blev også understreget, at den indenlandske kemiske industri stadig har vækstpotentiale, både ved at øge produktionen af ​​eksisterende produkter og ved at skabe nye typer produkter.

- Branchens prioriterede opgave er at forsyne den indenlandske forbruger med produkter af høj kvalitet. Ministeriet vil yde yderligere støtte på områder, hvor det er muligt at fylde hjemmemarkedet med nye russiske produkter. Især vil de være i stand til at bruge mekanismer til at subsidiere lån for at genopbygge arbejdskapitalen, understregede Denis Manturov, rapporterer det russiske plastmagasin.

På mødet blev især betydningen af ​​virksomheder, der producerer produkter med høj værditilvækst med basiske kemiske råvarer (nafta, flydende kulbrinter, en stor andel lette kulbrinter mv.), diskuteret.
Den Russiske Føderations viceenergiminister, Pavel Sorokin, som deltog i mødet, understregede, at det russiske energiministerium vil samarbejde med producenter af råmaterialer, herunder polymerer, og reducere deres priser for den russiske fremstillingsindustri.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
To statslige selskaber skal eje og drive 'brint-rør'
Energistyrelsen lægger an til markedsdialog om udbud af 9 GW havvind
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079