23948sdkhjf

Producent af markrobotter får startup-pris

At sætte robotter til at udføre det ellers ensformige arbejde i marken, så travle landmænd får frigivet tid til vigtigere opgaver har vist sig at være en god ide for Farmdroid.

Så god, at virksomheden nu har vundet startup-kategorien ved EY Entrepreneur Of the Year 2021.

De bedste danske vækstskabere bliver hvert år hyldet ved et stort show, der denne gang fandt sted i Lokomotivværkstedet i København. Ud over årets hovedvinder bliver der fundet vindere af seks kategorier. En af disse er start-up, hvor fokus ligger på unge danske virksomheder med et stort potentiale og et stort drive.

Gamechager for landbruget

Farmdroid har udviklet fuldautomatiske og meget præcise markrobotter, juryen kaldte en gamechanger for landbruget og travle landmænd.

- De har formået at gøre det til en god forretning at kombinere automation, CO2-neutralitet og rent økologisk landbrug, lød det fra erhvervsmanden Jan Lehrmann, da han uddelte prisen til en glad René Jannick Jørgensen, der er administrerende direktør hos Farmdroid.

Juryen lagde også vægt på Farmdroids vækst, der bliver kaldt hurtig og sund. Og på trods af virksomhedens unge alder har Farmdroid også fået international opmærksomhed, og her bemærkede juryen, at entrepreneurerne bag både har visioner og ambitioner, der rækker ud over landets grænser.

Ud over Start-up blev der ved EY Entrepreneur Of The Year 2021 uddelt priser i kategorierne export and globalization, sustainability, innovation, life sciences og social entrepreneurship - future impact.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Storcenter i Aarhus bløder fortsat butikker: Nu forlader stor detailkæde også stedet
Opråb fra ældreplejechefer: Besparelser har alvorlige konsekvenser for de ældre
Km-afgift: - Idiotisk at gøre det til et spørgsmål om prisen på en liter mælk
Coop kræver, at fødevareproducenter sænker priserne
Skibby: Hvor mange arbejdspladser forventes km-afgiften at koste?
Russisk spionskib gik verden rundt: Udstyret med Rockwool
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078