23948sdkhjf

Kloakmestre og lærlinge i hård kamp på messe

Traditionen tro dannede Kloakmessen 2022, som løb at stablen torsdag og fredag i sidste uge, også ramme om det danske mesterskab i kloakarbejde – DM i Kloak. Her kunne DM-chef Flemming Geipel konstatere, at interessen for at være med i kampen om titlerne var større end nogensinde tidligere. Og at kvaliteten i sandkasserne lå ganske stabilt i forhold til konkurrencerne i 2020.

Deltagerne dystede i to kategorier. En for uddannede kloakmestre, rørlæggere og anlægsstruktører, og en for fremtidens folk i skikkelse af anlægsstruktørlærlinge og deltagere i skoleforløb indenfor, eller som påtænker at tage rørlægger- eller kloakmesteruddannelsen.

Mester vandt igen

Det blev en genganger, der satte sig på titlen Danmarks bedste kloakmester. Jacob G. Rahr fra firmaet Entreprenør Rahr ApS, vandt i 2018 og igen nu i 2022. Han henviste Jacob Kjærside fra Scanpipe til andenpladsen, mens mesteren fra såvel 2015 som 2020, Jesper Kure far JP Struktør, blev nummer tre. På fjerde- og femtepladsen kom to rørlæggeren, nemlig Andreas Hansen, Sydkystens Brolægning & Kloak, og Oliver Andersen, Brdr. Christensen A/S.

I gruppen for lærlinge røg Kim Brown fra Brdr. Christensen A/S helt top tops med Simon Peter-Pihl, Sydkystens Brolægning & Kloak, på andenpladsen og Johnny Jensen, Gunnar Nielsen A/S, som nummer tre. Anders Bach Sørensen fra firmaet JGL Entreprenør blev nummer fire og Lucas Slavensky fra Arkil nummer fem.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078