23948sdkhjf

Kloakmestre og lærlinge i hård kamp på messe

Traditionen tro dannede Kloakmessen 2022, som løb at stablen torsdag og fredag i sidste uge, også ramme om det danske mesterskab i kloakarbejde – DM i Kloak. Her kunne DM-chef Flemming Geipel konstatere, at interessen for at være med i kampen om titlerne var større end nogensinde tidligere. Og at kvaliteten i sandkasserne lå ganske stabilt i forhold til konkurrencerne i 2020.

Deltagerne dystede i to kategorier. En for uddannede kloakmestre, rørlæggere og anlægsstruktører, og en for fremtidens folk i skikkelse af anlægsstruktørlærlinge og deltagere i skoleforløb indenfor, eller som påtænker at tage rørlægger- eller kloakmesteruddannelsen.

Mester vandt igen

Det blev en genganger, der satte sig på titlen Danmarks bedste kloakmester. Jacob G. Rahr fra firmaet Entreprenør Rahr ApS, vandt i 2018 og igen nu i 2022. Han henviste Jacob Kjærside fra Scanpipe til andenpladsen, mens mesteren fra såvel 2015 som 2020, Jesper Kure far JP Struktør, blev nummer tre. På fjerde- og femtepladsen kom to rørlæggeren, nemlig Andreas Hansen, Sydkystens Brolægning & Kloak, og Oliver Andersen, Brdr. Christensen A/S.

I gruppen for lærlinge røg Kim Brown fra Brdr. Christensen A/S helt top tops med Simon Peter-Pihl, Sydkystens Brolægning & Kloak, på andenpladsen og Johnny Jensen, Gunnar Nielsen A/S, som nummer tre. Anders Bach Sørensen fra firmaet JGL Entreprenør blev nummer fire og Lucas Slavensky fra Arkil nummer fem.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Risikerer at tabe 750 millioner på nye affaldslov: Stævning af staten er på vej
Storcenter i Aarhus bløder fortsat butikker: Nu forlader stor detailkæde også stedet
Opråb fra ældreplejechefer: Besparelser har alvorlige konsekvenser for de ældre
Km-afgift: - Idiotisk at gøre det til et spørgsmål om prisen på en liter mælk
Coop kræver, at fødevareproducenter sænker priserne
Skibby: Hvor mange arbejdspladser forventes km-afgiften at koste?
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094