23948sdkhjf

De ser muligheder for plastmageruddannelse på Sjælland

En af de store udfordringer, når man forsøger at skabe interesse for plastmagerudddannelsen, er afstanden til de to eneste plastmageruddannelser, nemlig Den jydske Haandværkerskole i Hadsten og eller AMU Syd i Ribe.

Nu vil interessenter samles om at skabe et forløb på Sjælland.

Industriens Fællesudvalg inviterer mandag den 2. maj til dialogmøde om at oprette et grundforløb på Sjælland hos ZBC i Ringsted. Mødet afholdes kl. 15.00-17.00.

Udvalget er pt. i dialog med ZBC i Ringsted om muligheden for at afvikle grundforløb der.

"Hovedforløbene skal forsat gennemføres hos hhv. AMU Syd i Ribe på Den jydske Haandværkerskole i Hadsten," skrives der i invitationen.

Plastindustriens uddannelseskonsulent Jo Dietrich er medlem af Udviklingsudvalget for Plast og Montage i Industriens Fællesudvalg. Hun opfordrer alle plastvirksomheder med interesse i et grundforløb på Sjælland til at deltage:

- Jeg håber, at rigtig mange sjællandske plastvirksomheder med behov for faglært arbejdskraft vil deltage på dialogmødet og bakke op om et grundforløb på Sjælland. Formålet er at få input fra jer, der har plastproduktion, så vi sikrer de rigtige rammer for grundforløbet allerede i den tidlige planlægningsfase, siger hun til plast.dk.

Tilmelding skal ske til Thomas Jensen, uddannelseskonsulent i Industriens Uddannelser: tje@iu.dk.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125