23948sdkhjf

Re-Match træder på speederen: Hollandsk fabriksbygning færdig før tid

Re-Match fabriksbygning i Holland færdig tre måneder før tid. Det meddeler selskabet i dag i en pressemeddelelse.

Nu skal inventaret på plads, hvilket kan ske efter, at Re-Match nu har modtaget nøglerne til den nybyggede fabriksbygning.

Fabrikken, der ligger i Tiel, bliver på 8.800 m2 og ligger klods op af Amsterdam-Rhein-kanalen i baggrunden.

Den hollandske fabrik, der ligesom den danske fabrik i Herning genanvender kunstgræs, vil være i stand til foretage fuld recycling af udtjente kunstgræsbaner. I fredags deltog COO Jesper Skov og hans team af hollandske og danske kolleger i overdragelsen af nøglerne til den nye bygning fra ejeren, Montea og entreprenøren, Aan de Stegge Twello.

- Vi er meget glade for at overtage bygningen tre måneder før tid. Tiel-fabrikken er en vigtig en milepæl for Re-Match, da den udgør skabelonen for de næste fabrikker, som vi skal bygge over de næste 10 år. Skabelonen er afgørende for denne plan, da den giver os mulighed for at bygge flere fabrikker samtidigt - indtil vi har 24 Re-Match fabrikker over hele verden, siger Jesper Skov. 
Den nye recyclingfabrik vil kunne genanvende, hvad der svarer til mere end 250 fodboldbaner om året. Dermed kan man spare mere end 100.000 tons CO2 om året (ved at undgå afbrænding), og Re-Matchs' patenterede og certificerede genanvendelsesproces intet vand eller kemikalier
- I en tid med global mangel på byggematerialer, er jeg meget glad for, at vi allerede har fået nøglerne til vores nye fabrik, og vil gerne takke Montea og Aan de Stegge Twello, som har gjort dette muligt, siger Nikolaj Magne Larsen, CEO i Re-Match.

Re-Match forventer, at virksomheden vil have en fuldt operationel fabrik i Tiel inden udgangen af 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079