23948sdkhjf

Køkken-kæde samler kræfterne i Syd- og Sønderjylland

Designa Køkken Aabenraa, som med Brian Novak i spidsen blev etableret i 2019, har valgt at blive en del af Dansk Køkkenpartner ApS, der har Designa Køkken butikker i Odense, Vejle og Esbjerg. Dermed er der skabt en stærk forhandlerkonstellation, som dækker det meste af Syd- og Sønderjylland samt Fyn.

Det skriver Designa Køkken i en pressemeddelelse.

- Kernen i vores vækstplatform er lokalt forankrede og robuste forhandlere, og det illustreres vel ikke bedre end ved at vores forhandlere i Danmark oplevede en vækst på mere end 50 pct. i 2021. Dén fremgang kan først og fremmest tilskrives dygtige og engagerede partnere, og ikke mindst alle deres dygtige medarbejdere i butikkerne, siger Erik Høj, adm. direktør i Designa Køkken A/S.

Tredobler omsætningen

Designa Køkkens  tre butikker i Odense, Vejle og Esbjerg er under fælles ejerskab, og har tilsammen mere end tredoblet omsætningen siden starten af 2020.

- Vi har et konkurrencedygtigt produktsortiment og hurtig og stabil, fortæller Per Juhl, som er den ene af ejerne.

- Ud over det, har vi åbnet to spritnye flagskibsbutikker i løbet af 2021. Men den allervigtigste ingrediens på vores vækstrejse er, at vi har haft held til at opbygge en organisation af dygtige, erfarne og humørfyldte medarbejdere, som på godt to år er vokset til nu 38 medarbejdere, fortæller Per Juhl..

 I trygge rammer

For Brian Novak, som har bygget forretningen op i Aabenraa, er det et naturligt skridt.

– Jeg har kendt Per Juhl og Torben Lyng i en årrække, og det er det helt rigtige for mig nu at i træde ind i en større og mere robust konstellation. På den måde kan vi sammen, i endnu højere grad, udnytte det store potentiale, der er i det syd- og sønderjyske område – ikke mindst i erhvervssegmentet.

Så kommer jeg også i trygge og professionelle rammer, hvor jeg kan koncentrere mig om at udnytte min kernekompetence, som er at rådgive private kunder, så vi kan levere smukke kvalitetskøkkener, siger Brian Novak.

  Strategien er på plads

– Hos Designa Køkken kæden har vi alle muligheder for at sikre vores egen succes. Vi arbejder tæt sammen på alle niveauer, lægger en fælles strategi, og der er tillid til, at vi driver vores virksomheder på bedste vis lokalt. Vi bliver bakket op af kæden med Erik Høj og hans lederteam i spidsen, siger Torben Lyng, som er medejer af DESIGNA KØKKEN Odense | Vejle | Esbjerg.

- Et bærende element i vores strategi er at kunne tilbyde et attraktivt og konkurrencedygtigt koncept til erhvervsmarkedet. Samlet set udgør vores nu fire butiksenheder et stærkt og kompetent erhvervscenter, og vi ser frem til at servicere endnu flere erhvervskunder i det syd- og sønderjyske område, siger Torben Lyng.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093