23948sdkhjf

Gardin-Eriksens senge skiftes ud med køkkener

Håndværkerne har snart knoklet i et halvt år med at forvandle Gardin-Eriksens sengeforretning på Skalborg Bakke i Aalborg til en moderne køkkenbutik     

I godt et halvt århundrede har JKE produceret -køkkener i Nordjylland. Alligevel er det første gang, at der kommer en rendyrket JKE-køkkenbutik i den nordjyske hovedstad. Og i weekenden den 9. og 10. april åbner den nye butik.

- Vi har knoklet til det sidste for at blive færdige. Nu glæder vi os til at vise en anderledes og stor, men hyggelig køkkenbutik frem i Aalborg. Aalborgensere er meget loyale i forhold til at handle lokalt. Det passer perfekt med at åbne butik i byen og det faktum, at alle vores køkkener er produceret lokalt i Jerslev, siger butikschef Martin Christensen i en pressemeddelelse

Bag den nye butik står en erfaren nordjysk virksomhed med Claus Nielsen i spidsen. Igennem mere end 25 år har virksomheden høstet stor erfaring med forhandling af JKE fra hovedsædet i St. Ajstrup ved Nibe. Gennem årene har de udbygget med nye forretninger i Brønderslev og Viborg og nu også Aalborg.

Alle de nye køkkentendenser

I den nye butik, som har otte erfarne køkkenfolk ved køkkenbordet, kan forbrugerne opleve de nyeste tendenser inden for indretning af køkken, bad og garderobe. JKE er især kendt for køkkener og badmiljøer i nordisk stil og naturlige samt bæredygtige materialer. Eksempelvis linoleum i naturens farver på køkkenlågerne. Linoleum er et naturmateriale, som optager mere CO2, end der bliver udledt under produktionen.

Træ fra europæiske skove spiller også en stor rolle i den nyindrettede butik. For eksempel Nature-køkkenet - hvor trælamellerne vender samme vej, som træerne vokser i naturen - og et arkitekttegnet Woodlands-køkken, som er designet med inspiration fra den vilde skov. Desuden fingertappede træskuffer og en hel serie af nye farver, som er hentet fra naturen. Her bliver der alene brugt farver og lak baseret på vand. 

Søger konsulenter

Med hensyn til at åbne en anderledes køkkenbutik, fortæller Claus Nielsen:

- Vi har været meget bevidste om at indrette en butik, som er hyggelig og fuld af gode oplevelser, nærvær og tryghed. Eksempelvis har vi ansat en dygtig kundemodtager, som byder vores gæster (kunder) velkommen. Det betyder at alle der træder ind ad døren, altid føler sig velkomne og ”set”. Der er ikke noget værre end at gå hvileløst rundt i en forretning. Vi har også indrettet forskellige hyggekroge, hvor man kan slå sig ned og nyde en lækker italiensk kaffe”.

Claus Nielsen forventer, at den nye køkkenbutik i Aalborg får travlt. Derfor søger han allerede inden åbningen to erfarne køkkenkonsulenter mere.

Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Teknikentreprenør glemte at lukke for vandet: Alvorlig vandskade på hospitalsbyggeri
Her er toget, der skal køre dig gennem Femern-tunnelen
SMVdanmark: Fejl ikke at afsætte penge til flere faglærte i finanslovsforslag
Fregatten Jylland reddet på ny finanslov
Ambitiøst dansk racerteam skifter direktøren ud
Prognose: Området omkring Lynetteholm vil vokse mest med nye københavnere frem mod 2050
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK
Fremtidens Logistik
FemernNews
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.094