23948sdkhjf

Sønderborg mister teknik- og miljø direktør til Horsens

Efter ni år i Sønderborg Kommune siger direktøren for Teknik- og Miljø, Bjarke Eriksen, den 1. maj farvel og rejser til Horsens Kommune, hvor han skal være direktør for det samme område. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Sønderborgs kommunaldirektør, Tim Hansen, har forståelse for jobskiftet.

- Bjarke Eriksen har været med til at transformere Sønderborg Kommune. Som Teknik- og Miljødirektør har han en stor andel i grundlaget for Nordals Ferieresort, Lillebælt Vind og flere store byggeprojekter. Bjarke Eriksen har samtidig stået i spidsen for et øget og godt samarbejde med Sønderborg Forsyning. Bjarke Eriksen er bosiddende i Vejle og vil nu få en mulighed for at tilrettelægge en anden hverdag. Jeg ønsker ham al held og lykke fremover, siger han.

Imens Sønderborg Kommune søger efter en afløser på direktørposten, er Willy Feddersen, tidligere kommunaldirektør i Haderslev og Middelfart kommuner, blevet ansat og konstitueret som Teknik- og Miljø direktør.

Nu direktion efter turbulent periode

Bjarke Eriksen kom til Sønderborg Kommune i 2013, hvor han blev ansat som økonomichef og siden økonomidirektør. I Horsens overtager han direktørposten for Teknik og Miljø efter Charlotte Lyrskov, der i oktober sidste år blev ansat som kommunaldirektør efter at have været konstitueret på posten siden sommeren 2021.

Anstættelsen af Charlotte Lyrskov var kulminationen på en turbulent periode i Horsens Kommune, hvor den tidligere kommunaldirektør, Peter Sinding Poulsen, skiftede job efter at være blevet undersøgt for inhabilitet i en sag om flere store byggeprojekter i Horsens.

Artiklen er en del af temaet Politik.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.283