23948sdkhjf

Nye ordrer får Seasight Davits til at udvide til USA

Seasight Davits har for nyligt modtaget deres første ordre til USA. Det drejer sig om levering til to offshore-projekter ud for USA’s østkyst. Kontrakterne er på i alt 77 davit-kraner - alle med en bomlængde på fire meter og en løftekapacitet på et ton.

Leveringskontrakterne til USA er af særlig betydning for kranleverandøren, der har hovedsæde i Ringkøbing, fordi de gav anledning til etableringen af firmaets tredje datterselskab, Seasight Davits US.

Alex Kristensen, CCO hos Seasight Davits, siger:

- Timingen for at vinde disse projekter kunne næsten ikke være bedre. For to år siden kunne vi se, at den amerikanske offshore vindindustri hurtigt ville tage fart. Så det blev hurtigt en del af vores strategi at åbne et datterselskab derovre indenfor en vis tidshorisont for at få foden indenfor derovre.

Serviceaftaler klar til underskrift

Seasight Davits håber også på at få en toårs serviceaftale på de to projekter.   

- Service-aftalerne er meget vigtige, fordi de, til forskel fra krankontrakterne, giver fast arbejde, eller i hvert fald arbejde på længere sigt, hvilket jo er yderst vigtigt, når man satser på et nyt marked og etablerer et nyt selskab, siger Alex Kristensen. 

I januar 2022 blev Seasight Davits US oprettet og registreret i staten Delaware. Og processen for at få det registreret i New York er sat i gang, da det er her, selskabet vil holde til.

Hertil forklarer Alex Kristensen:

- Vi vil starte ansættelsesprocessen i USA i starten af 2023, så vi kan have et team af lokale teknikere klar i 2024, hvor vi forventer at davit-kranerne skal serviceres første gang.   

Davit-kranernevil blive produceret hos Seasight Davits i Ringkøbing, og de første skal leveres ved udgangen af i år.

Udover det nyligt etablerede Seasight Davits US, så har Seasight Davits også datterselskaber i England (2020) og Taiwan (2021).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078