23948sdkhjf

Stort en bloc-salg af tankskibe til hollandsk operatør skærper fokus hos Hafnia

Hafnia har solgt otte tankskibe en bloc til hollandske Ace Tankers. De otte skibe, der alle har stainless steel tanke, indbringer et samlet beløb på 252,4 mio. dollars, hvoraf de 50 mio. dollars er betalt kontakt. 

Det oplyser Hafnia i en selskabsmeddelelse.

De solgte tankskibe er bygget i perioden 2016 til 2017 og skal med undtagelse af to af skibene leveres til Ace Tankers så hurtigt det rent praktisk kan lade sig gøre - senest ved udgangen af september år. To af skibene, ’Hafnia Spark’ og ’Hafnia Stellar’ forventes først overleveret til køberen september næste år.

Fokus på kerneforretning

- Afhændelse af stainless steel-skibe, der ikke er en del af vores kerneforretning, sker i henhold til vores strategi og efterlader dermed et fokus på produkt- og kemikalie IMO2-tanksegmentet. Prisen, vi har opnået, viser, at der er en stærk markedsinteresse i stainless steel-segmentet, siger Hafnias CEO Mikael Skov i meddelelsen.

Hafnia, der udover i København også har kontorer i Singapore, Dubai, Houston og Mumbai, er en af verdens største operatører af tankskibe, hvoraf en stor del er ejede. Rederiet disponerer aktuelt 237 skibe. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094