23948sdkhjf

Ingeniørfirma starter nyt selskab med brandrådgivning

OJ Rådgivende Ingeniører har mærket stor efterspørgsel på brandrådgivningsopgaver. Derfor opretter virksomheden nu et separat selskab, OJ Brandrådgivning A/S, udelukkende med fokus på brandrådgivning.

– Dette gør vi for at øge fokus på vores kompetencer på området og for at give vores medarbejdere de optimale betingelser for specialisering på området, udtaler adm. direktør i OJ Rådgivende Ingeniører, Brian Th. Andreasen, i en pressemeddelelse fra firmaet.

Efterspørgslen på brandrådgivning er steget efter bygningsreglementets obligatoriske krav om, at der ved ansøgning om byggetilladelse til byggeri i brandklasse 2-4 skal være tilknyttet en certificeret brandrådgiver til projektet.

– I OJ Rådgivende Ingeniører vil vi stadig tilbyde rådgivning på det brandtekniske område som en del af en samlet rådgivningspakke for kundernes byggeprojekt og opgaven vil i den henseende blive løst i et tæt samarbejde med OJ Brandrådgivning, supplerer Brian Th. Andreasen.

Certificerede rådgivere

OJ Rådgivende Ingeniører samler medarbejderne inden for brandrådgivningsområdet fra egne rækker og fra datterselskabet Hundsbæk & Henriksens i det nye selskab, som desuden udvides med yderligere medarbejdere i både Jylland og på Sjælland. 

Ny direktør i OJ Brandrådgivning bliver den hidtidige afdelingsleder for Brandafdelingen i Hundsbæk & Henriksen, Ersün Züfer, som selv har en Master i Brandsikkerhed.

– Medarbejderne i det nye selskab har alle erfaring med rådgivning inden for det brandtekniske område og der er således en stærk rygrad og et højt fagligt niveau, som suppleres med nye folk, både med og uden erfaring, som gerne vil med os på en spændende rejse i en virksomhed i rivende udvikling, siger Ersün Züfer.

Sammenlægger aktiviteter 

I forbindelse med etableringen af OJ Brandrådgivning og overflytningen af medarbejderne på brandområdet, overgår Hundsbæk & Henriksens afdelinger i henholdsvis Vejle, Billund og Roskilde til OJ Rådgivende Ingeniører.

Dermed bliver alle medarbejdere og igangværende sager og aktiviteter fra Hundsbæk & Henriksen bliver flyttet til enten OJ Rådgivende Ingeniører eller OJ Brandrådgivning.

– Med etableringen af OJ Brandrådgivning, ser vi en yderligere fordel i også at samle aktiviteterne fra Hundsbæk & Henriksen i henholdsvis OJ Rådgivende Ingeniører eller OJ Brandrådgivning. På denne måde vil både nuværende og kommende kunders indgangsvinkel for samlede rådgivningsopgaver være OJ Rådgivende Ingeniører og indgangsvinklen for opgaver fokuseret på specialiseret rådgivning på det brandtekniske område vil være OJ Brandrådgivning, udtaler Brian Th. Andreasen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

3.273