23948sdkhjf

Aage Vestergaard Larsen modtager lokalpris

"Har I plads til flere priser i Mariager?"

Spørgsmålet blev stillet til adm. direktør Palle Ladefoged Kristiansen fra Aage Vestergaard Larsen A/S, da virksomheden forleden modtog Mariagerfjord Erhvervsråds Aktiv Pris. En bemærkning, der naturligvis faldt, fordi det ikke er fremmed for virksomheden at få hæder for indsatsen med genanvendelse af plast.

- Prisen er en lokal anerkendelse af vores innovative indsats, og vores tilgang til at øge genanvendelsesgraden af plast i Danmark. En indsats, der også er med til at bringe Mariagerfjord på landkortet. Det er jeg stolt af på virksomhedens vegne, siger Palle Ladefoged Kristiansen og glæder sig over, at det er andre virksomheder i Mariagerfjord, der bestemmer, hvem der vinder prisen.

’Mariagerfjord Erhvervsråds Aktiv Pris’ tildeles en gang årligt, som anerkendelse for en ekstraordinær erhvervsmæssig indsats eller god idé af relevans for Mariagerfjord-området.

Palle Ladefoged Kristiansen mener, at det er med til at hæve opmærksomhedsgraden på Aage Vestergaard Larsen,  at virksomheden forsøger at blande sig i en ophedet plastdebat, der "kræver nogle fakta på bordet", og at virksomheden tør gå ind i projekter, som på papiret "ikke kan lade sig gøre".

- Vores seneste projekt med at få en højkvalitets genanvendt plast ud af hustandssorteret plastaffald er ét af de projekter, som vækker opsigt. Folk sagde, at det ikke kunne lade sig gøre, og så lykkedes det for os alligevel, siger han.

Hvad kan I bruge prisen til, udover et skulderklap til virksomheden og medarbejderne?

- Vi kan blandt andet bruge prisen til at gøre opmærksom på Aage Vestergaard Larsen overfor potentielle nye medarbejdere. Det er blevet en større udfordring det seneste halve år at tiltrække medarbejdere, så vi kan da helt klart bruge opmærksomheden til at rette fokus på denne del af Mariagerfjords erhvervsliv, siger Palle Ladefoged Kristiansen.

Med prisen følger en check på 10.000 kr., som vil blive brugt, når Aage Vestergaard Larsen afholder familiedag 27. august.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094