23948sdkhjf

Brødre træder et skridt tilbage: ECM Industries får ny direktør

1. april har Esben og Søren Jaedicke Christiansen overladt ledelsen og posten som CEO til Bjarne Poulsen.

Bjarne Poulsen har stor erfaring fra professionelle industrivirksomheder. Han kom i februar 2021 til ECM Industries i en stilling som COO, og før det han fra en stilling som COO hos robotvirksomheden Agrointelli, . Der før var han gennem en årrække CEO hos Næsby Maskinfabrik. Derudover har han blandt andet været CFO hos Esvagt og CEO hos Nassau Door.

Baggrunden for direktørskiftet er at ECM Industries ser ind i en tid, der kræver transformation og nye satsninger efter et par år med udfordringer i form af mangel på kvalificeret arbejdskraft og udfordringer i kølvandet på coronapandemien.

- På trods af en stærk vækst gennem årene har vi identificeret nogle udfordringer for virksomheden, som kræver handling. Derfor har vi udpeget Bjarne Poulsen, der har årelang ledelseserfaring fra en række danske og internationale virksomheder, som ny CEO, siger Esben Jaedicke Christiansen i en pressemeddelelse

- Personligt ser vi frem til at blive mere engagerede i bestyrelsen for ECM Industries A/S, hvor vores store kendskab til virksomheden og dens værdier fortsat skal skabe rammen om vores arbejde, tilføjer han.

Esben og Søren Jaedicke Christiansen har siden 2007 været administrerende direktører i ECM Industries og har dermed stået i spidsen for en succesfuld udvikling af virksomheden så den i dag er en underleverandørvirksomhed med en stor bredde indenfor metalbearbejdning såvel som udvikling samt bygning af maskiner til en lang række internationale kunder.

- Det er med stolthed, at jeg har takket ja til rollen som CEO for ECM Industries A/S. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Esben og Søren og resten af organisationen, som jeg det seneste år som COO er kommet til at kende rigtig godt. Vi er et godt match både værdimæssigt og professionelt, og jeg ser frem til i fællesskab at sikre en stærk synergi mellem vores tre brands samtidig med, at vi udvikler og fornyer os. Det og meget mere skal ruste ECM Industries til fremtiden, udtaler Bjarne Poulsen  

ECM Industries repræsenterer tre brands, herunder ECM Industries A/S, som er en maskinfabrik, EC Engineering som er virksomhedens brand inden for engineering og maskinbygning blandt andet til den globale vindindustri såvel som en række andre industrier, og til sidst CPM som er virksomhedens brand inden for periferiudstyr til den globale plastindustri.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079