23948sdkhjf

JPBC-ejer kåret som årets SMV-direktør

Torsdag afholdt Asnet arrangementet Årets SMV, som er en ny erhvervspris, der hylder de danske SMV’er.

Der blev uddelt priser i tre katagorier: Årets Direktør, ESG Frontrunner og Årts Bestyrelse.

Og prisen som årets direktør gik til Henrik Høgh, der ejer Jydsk Plade Bearbejdnings Center, JPBC.

”En god og dygtig direktør går forrest i en virksomhed, hvor vedkommende er med til at skabe gode resultater og udvikle en sund virksomhedskultur. Det er nogle af de parametre, som de indstillede kandidater har skullet opfylde for at komme i betragtning til en finaleplads som Årets SMV - Direktør. Det må man sige, at Henrik Høgh har gjort. Han har haft en flot og bemærkelsesværdig rejse med vækst og solid indtjening i Jydsk Plade Bearbejdnings Center, som også har budt på et succesfuldt generationsskifte”, lød det blandt andet i indstillingen.

- At have vundet titlen som Årets SMV - Direktør er en stor anerkendelse af mit arbejde og den ledelse, jeg driver. Det er jeg faktisk meget stolt af, og jeg havde ærligt talt slet ikke regnet med det, så det kommer helt bag på mig. Jeg var helt sikker på, at det var én af de andre finalister, der løb med sejren, fordi det var et rigtig stærkt felt med gode værdier og gode resultater, så hvorfor skulle det lige være mig? Det er meget overvældende. Og selv om der står "Direktør" på prisen, er det lige så meget mine medarbejderes fortjeneste, for de leverer en rigtig høj indsats. Jeg ville gerne have haft dem alle med, for vi gør rigtig mange ting sammen, så vi skal helt sikkert hjem og fejre det med dem, sagde Henrik Høgh.

Prisen til Årets bestyrelse gik til bestyrelsen hos den sønderjyske producent af internt transportudstyr, Logitrans, mens producenten af hudplejeprodukter, Skandinavisk, vandt prisen som ESG Frontrunner.

I alle kategorier har man kunnet indstille en person eller et samlet team, som har gjort en bemærkelsesværdig indsats i den pågældende virksomhed. En professionel jury har efterfølgende valgt tre finalister i hver kategori, som gik videre til en officiel SMS-afstemning, der sammen med juryens point afgjorde hvem, der løb med sejren.

Læs mere om: JPBC
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093