23948sdkhjf

Aarsleff vinder rammeaftale om opgravningsfri kloakrenovering

De kommende år skal entreprenøren Aarsleff Rørteknik, som er en del af Per Aarsleff A/S,  udføre renoveringsarbejde på Klar Forsynings kloakrør i forsyningens fire kommuner; Køge, Greve, Solrød og Stevns.

Det står fast nu, hvor udbuddet på rammeaftalen om strømpeforing for Klar Forsynings spildevandsselskaber netop er afsluttet. 

Ifølge Jesper Koziara, teknisk direktør i Klar Forsyning, vandet Aarsleff Rørteknik med det mest fordelagtige tilbud på opgaven med det bedste forhold mellem pris og kvalitet.

- Det er da heller ikke første gang, vi samarbejder med Aarsleff omkring renoveringen af vores kloaksystemer. Vi kender Aarsleff som en kompetent virksomhed, som vi har arbejdet sammen med de sidste mange år, siger Jesper Koziara i en pressemeddelelse om samarbejdet. 

Klar Forsyning forventer årligt at investere 25-30 mio. kr. på strømpeforing af kloaksystemet i kommunerne Køge, Greve, Solrød og Stevns.

– Allerede nu har vi fået stablet et godt samarbejde på benene internt i projektgruppen. Nu glæder vi os bare til at komme i gang med samarbejdet om at modernisere og renovere kloaksystemerne i de fire kommuner, siger Martin Søbye Møller, som er kontrakt- og fagansvarlig for rammeaftalen hos Aarsleff. 

Kloakrenovering helt uden at grave 

Klar Forsyning gennemfører løbende renovering af de mange kilometer kloakrør i Køge, Greve, Solrød og Stevns Kommune. Og her er den opgravningsfri renoveringsmetode strømpeforing, eller No Dig ifølge GIS-designer Charlotte Pedersen forsyningsselskabet særlig attraktiv.

– Ved strømpeforing kan man renovere kloakrør indvendigt – helt uden at grave. På den måde kan vi slippe for at grave hele vejen op og udskifte de gamle kloakrør, hvis der for eksempel er opstået en mindre utæthed eller en anden mindre skade på røret. Så det er win-win på alle fronter. Det er hurtigere, det er oftest billigere og, vigtigst af alt, generer det vores kunder i området mindst muligt, siger Charlotte Pedersen, som sidder med den daglige projektledelse for strømpeforingerne.

Fakta: Klar Forsynings rammeaftale

  • Rammeaftalen med Aarsleff træder i kraft den 1. april 2022. Aftalen løber i første omgang to år, men med mulighed for at forlænge i sammenlagt to år, så aftalen i alt ville komme til at løbe over fire år frem mod 2026.
  • Klar Forsyning informerer i samarbejde med Aarsleff de kunder, som berøres af arbejdet, efterhånden som arbejdet går i gang rundt omkring i kommunerne.
  • Klar Forsyning forventer årligt at investere 25-30 mio. kr. på strømpeforing af kloaksystemet i de fire kommuner; Køge, Greve, Solrød og Stevns.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078