23948sdkhjf

Nyt Lego-campus indviet i Billund

Efter fem års byggeri fejrede Lego tirsdag den officielle åbning af sit topmoderne Lego Campus i hovedkvarteret i Billund.

Den 54.000 kvadratmeter store bygning er tegnet af C.F. Møller Architects og bliver arbejdsplads for cirka 2000 medarbejdere. Færdiggørelsen af bygningen falder sammen med virksomhedens 90-års jubilæumsår.

Lego Campus er designet som et legende, inkluderende og samarbejdsorienteret miljø, der skal gøre det muligt for medarbejderne at udvikle de bedste legeoplevelser for børn over hele verden.

En vigtig del af Lego Campus er ”People House”, et koncept udviklet i tæt samarbejde med medarbejderne, der giver alle kolleger mulighed for at netværke og lege i og efter arbejdstiden. De første tanker om People House blev udviklet tilbage i 2014. People House er skabt som et sted for afslapning, inspiration og genopladning og har mange forskellige faciliteter, blandt andet et topmoderne fitnessområde, kreative værksteder, et Lego ”homestay” for besøgende medarbejdere, en biograf, udendørs park og aktivitetszoner, køkken til fælles madlavning og netværk og en sundhedsklinik. Medarbejdernes familier er også velkomne til at benytte faciliteterne.

Niels B. Christiansen, administrerende direktør i Lego Koncernen, siger:

- Det er et stort øjeblik at se vores nye Campus officielt åbent efter mange års planlægning og byggeri. Mange kolleger har bidraget til at forme en arbejdsplads, der afspejler vores værdier og indbyder til leg og kreativitet, ikke kun for vores medarbejdere i Billund, men for alle vores Lego-kolleger over hele verden, der regelmæssigt kommer på besøg. Vores mission er at inspirere børn, så det er vigtigt, at vi skaber en levende, legende arbejdsplads, der gør det muligt for medarbejderne at levere inspirerende oplevelser for børn.

Bæredygtighed har været centralt i designet af det nye Campus. Bygningen har opnået LEED-certificering på guldniveau og er en kontorbygning med lavt energiforbrug, der til dels leveres af solpaneler installeret på taget af det nærliggende parkeringshus.

Læs mere om: lego
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096