23948sdkhjf

Sweco indgår rammeaftale med Aalborg Forsyning på energiområdet

Landets forsyningsselskaber står over for store og krævende opgaver de kommende år, når sektoren skal accelerere omstillingen til grøn energi og større ressourceudnyttelse.

Det gælder også Aalborg Forsynings energiområde, der i et udbud har valgt Sweco som én af tre rådgivere til de kommende fire år. Med afsæt i kontoret i Aalborg skal rådgiverkoncernen bistå det nordjyske forsyningsselskab med en bred pallette af rådgivningsydelser på energiområdet, skriver selskabet i en pressemeddelelse.  

– Vi har længe satset på at kunne bringe Swecos samlede viden og kompetencer i spil for så stor og mangeartet en kunde her i Nordjylland, og nu er det lykkedes, siger Kim Skals, der er Teamleder for Energi, Vand & Klima hos Sweco i Aalborg, i pressemeddelelsen.

Sweco-CEO: Bredden og dybden gør det interessant 

I tildelingsskrivelsen fra Aalborg Forsyning hedder det blandt andet, at ”Sweco har tilbudt en organisation, der besidder en meget god kombination af kompetencer og erfaring, som sandsynliggør, at organisationen kan mestre de mange opgavetyper under rammeaftalen.” 

– Det er netop bredden og dybden i opgavetyperne i rammeaftalen, som gør Aalborg Forsyning til en uhyre interessant kunde for os, fordi det matcher en moderne, integreret rådgivningsvirksomhed som Sweco, siger Dariush Rezai, adm. direktør i Sweco.

– En del af Swecos strategi er at vokse i det nordjyske marked, og Aalborg Forsyning er en nøglekunde og en vigtig brik i den plan. Vi vil derfor fokusere på at opbygge langvarige og værdiskabende relationer til Aalborg Forsyning, fortsætter han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313