23948sdkhjf

El-entreprenør ansætter ny adm. direktør efter stifters bortgang

Efter det bedste årsresultat i virksomhedens historie er forventningerne til 2022 og de kommende år store hos Steen Jørgensen El-Installation, der med afsæt fra hovedsædet i Skagen udfører opgaver i hele landet. 

Et igangværende generationsskifte fortsættes, og virksomheden styrker organisationen med en ny adm. direktør og medejer, skriver Steen Jørgensen El-Installation i en pressemeddelelse.  

Allerede under stifter og direktør Steen Jørgensens ledelse blev der i 2019 iværksat et generationsskifte i virksomheden med en gradvis overdragelse til teknisk direktør, Mats Nilsson. Generationsskiftet var således allerede i gang, da stifter Steen Jørgensen omkom i en ulykke i juni 2021.

Kort om Steen Jørgensen El-Installation A/S  

Steen Jørgensen El-Installation blev grundlagt i 1988 i Skagen af direktør Steen Jørgensen.

Virksomheden har specialiseret sig i at levere el- og teknikentrepriser og udfører store el- og teknikentrepriser i hele landet. Virksomheden 

De sidste 10 måneder har firmaet således været drevet videre af Mats Nilsson, som er udlært i firmaet og har været en central medarbejder gennem syv år. Virksomheden er i dag ejet af Steen Jørgensens familie og Mats Nilsson.   

Ejerkredsen udvides og nye kræfter hentes ind 

For at sikre den fremtidige vækst har Steen Jørgensen El-Installation valgt at opruste organisatorisk med Michael Saxtoft som adm. direktør og medejer. Michael Saxtoft, som er uddannet Ingeniør fra Aalborg Universitet, kommer med en international karriere bag sig og har efter en årrække i udlandet valgt at komme hjem til Danmark. 

Mats Nilsson fortsætter som teknisk direktør og vil sammen med Michael Saxtoft drive virksomheden videre i Steen Jørgensens ånd. 

– Til trods for den tragiske baggrund for min indtræden i virksomheden, var det med stor interesse, jeg modtog henvendelsen, om jeg havde lyst til at bidrage til videreførelsen af Steen Jørgensen El-Installation.  Jeg er overbevist om at vi, med kombinationen mellem Steen Jørgensens livsværk, samarbejdet med Mats Nilsson og med min baggrund, ikke bare kan sikre virksomhedens fremtid, men også udvikle den, udtaler Michael Saxtoft i pressemeddelelsen.  

Virksomheden har ligeledes valgt at lade stafetten gå videre på bestyrelsesfronten, så Steen Jørgensens datter, Camilla Støckler Brassøe, indtræder i bestyrelsen. 

– For mig er det essentielt, at vi sikrer kontinuiteten og fortsætter ad den vej, som min far allerede har klarlagt, udtaler Camilla Støckler Brassøe.  

Bedste årsresultat nogensinde  

Efter et udfordrende år, præget af  Steen Jørgensens død, leverer firmaet i regnskabsåret 2021 det bedste resultat nogensinde – og en fordobling i forhold til 2020. 

Det samlede resultat på 7,6 mio. kr. før skat er blandt andet en effekt af virksomhedens mangeårige optimering og kompetenceudvikling, siger ledelsen og kalder resultatet for meget tilfredsstillende under de tragiske omstændigheder. 

– Det historisk gode resultat skyldes især, at vi har haft det største aktivitetsniveau nogensinde, en fokuseret strategi og selvfølgelig vores dygtige medarbejdere, uddyber Mats Nilsson.  

Steen Jørgensen El-Installation A/S
mio. kr. 2021 2020
Bruttofortjeneste 16,1 9,9
Resultat af primær drift 7,6 3,2
Resultat før skat 7,5 3,1
Årets resultat 5,7 3,5
Balancesum 23,0 21,4
Egenkapital 8,7 6,5
Antal ansatte 13 13
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2021.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vildt-påkørsel: Hjemmeplejen i Thy redder Bambis mor
Virksomhed omdanner madaffald til grøn energi
Ny bog fortæller om historiske huse, byggemetoder og tidstypiske detaljer
Søndergaard forventer prispres og mere grøn omstilling
Stor nedriver følger kollegaer og halverer sit overskud
Møbeludlejere henter 818 friske millioner
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.172