23948sdkhjf

Byggefirma og leverandør i råhussamarbejde

Med et nyt samarbejde med den nordjyske producent af byggesystemer og facader Cantona System af vil HJK Byg fra Skive tilbyde nøglefærdige boligbyggerier.

Med aftalen vil duoen imødekomme den efterspørgsel på løsninger, der giver fremtidige husejere en grønnere samvittighed, lyder det i en pressemeddelelse om samarbejdet. 

– Cantonas byggeelementer godkendt til at indgå i svanemærket byggerier, hvilket er et vigtigt parameter for HJK Byg og ikke mindst for vores kunder, der i stigende grad tænker miljø ind i deres nybyggeri, udtaler salgs- og udviklingschef hos HJK Byg, Glenn Jacobsen, i pressemeddelelsen. 

Eksklusivaftale

Ifølge parterne ført de indledende møder til til et eksklusivt samarbjede.

– Vi er i gang med at udarbejde en vidensbank om bæredygtige materialer og systemer, og dette er et stort skridt på vejen mod et mere bæredygtigt byggeri. Da vi hørte Cantona System søgte samarbejdspartnere til Jylland slog vi til, fortæller Glenn Jacobsen.

– Det er også derfor begge parter tror så meget på hinanden og samarbejdet, at der er indgået eksklusivaftale i hele Jylland og Fyn. 

Klima og kvadratmeter

Råhuse fra Cantona System har ifølge partnere fordele i forhold til indeklima, da de ikke suger fugt - et vigtigt parameter for både indeklimaet og behovet for vedligeholdelse.

Fysisk er der også den håndgribelige fordel - lyder det - at de bogstavelig talt fylder mindre end andre typiske konstruktioner og byggesystemer. Fremtidige nybyggere får således flere indvendige kvadratmeter. 

– Ved at anvende Cantonas råhuse og byggesystemer kan vi i fremtiden tilbyde vores kunder arkitekttegnede, nøglefærdige huse med cirka 10 pct. større nettoareal eller et værelse mere for hver 100 kvm byggeri, fortæller Glenn Jacobsen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094