23948sdkhjf

Byggefirma og leverandør i råhussamarbejde

Med et nyt samarbejde med den nordjyske producent af byggesystemer og facader Cantona System af vil HJK Byg fra Skive tilbyde nøglefærdige boligbyggerier.

Med aftalen vil duoen imødekomme den efterspørgsel på løsninger, der giver fremtidige husejere en grønnere samvittighed, lyder det i en pressemeddelelse om samarbejdet. 

– Cantonas byggeelementer godkendt til at indgå i svanemærket byggerier, hvilket er et vigtigt parameter for HJK Byg og ikke mindst for vores kunder, der i stigende grad tænker miljø ind i deres nybyggeri, udtaler salgs- og udviklingschef hos HJK Byg, Glenn Jacobsen, i pressemeddelelsen. 

Eksklusivaftale

Ifølge parterne ført de indledende møder til til et eksklusivt samarbjede.

– Vi er i gang med at udarbejde en vidensbank om bæredygtige materialer og systemer, og dette er et stort skridt på vejen mod et mere bæredygtigt byggeri. Da vi hørte Cantona System søgte samarbejdspartnere til Jylland slog vi til, fortæller Glenn Jacobsen.

– Det er også derfor begge parter tror så meget på hinanden og samarbejdet, at der er indgået eksklusivaftale i hele Jylland og Fyn. 

Klima og kvadratmeter

Råhuse fra Cantona System har ifølge partnere fordele i forhold til indeklima, da de ikke suger fugt - et vigtigt parameter for både indeklimaet og behovet for vedligeholdelse.

Fysisk er der også den håndgribelige fordel - lyder det - at de bogstavelig talt fylder mindre end andre typiske konstruktioner og byggesystemer. Fremtidige nybyggere får således flere indvendige kvadratmeter. 

– Ved at anvende Cantonas råhuse og byggesystemer kan vi i fremtiden tilbyde vores kunder arkitekttegnede, nøglefærdige huse med cirka 10 pct. større nettoareal eller et værelse mere for hver 100 kvm byggeri, fortæller Glenn Jacobsen.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fødeplan sender 60 millioner til udvidelse af fødeafdeling
Biogas-direktør efter milliardhandel: Vi fortsætter som om intet er hændt
Vild Lamborghini allerede udsolgt i Danmark: Her er mærkets første terrængående sportsvogn
Københavnsk møbeltrio er gået konkurs
Esbjerg tilbyder SOSU-uddannelse med løn - og mange tager imod tilbuddet
Regionerne sætter ind mod brug af plejepersonale fra vikarbureauer
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.11