23948sdkhjf

El-installatør har stærke vækstambitioner i Kolding

Møller & Buchreitz er navnet på en nyetableret Kolding-baseret el-installatørforretning med omfattende vækstambitioner for hele den syddanske region  

øren Buchreitz og Christian Møller har indgået kompagniskab og etableret et nyt elektrikerhus i Kolding med stærke vækstambitioner for fremtiden.

Den nyetablerede el-installatørforretning får domicil på Jupitervej i Kolding og kommer til at servicere hele regionen i Syddanmark inden for både erhvervs- og privatmarkedet. Forretningen vil i udgangspunktet bestå af to segmenter - en serviceafdeling samt en projektafdeling. På sigt er det desuden hensigten at vurdere muligheden for etablering af et forretningsområde med alarm-og videoovervågning.

Søren Buchreitz har tidligere været medejer af en succesfuld Kolding-baseret el-installatørforretning, som efter 25 års eksistens i 2019 blev solgt til Bravida. At han vælger igen at indgå i et kompagniskab, skyldes en henvendelse fra Christian Møller, der har mange års erfaring fra en lederrolle i el-installatørbranchen.

Godt koncept på plads

- Christian Møller kontaktede mig for at afsøge muligheden for at indgå et partnerskab og etablere en fælles forretning, og jeg takkede ja til denne spændende mulighed.

Det er vores fælles ambition at etablere en business, hvor vi er i stand til at tiltrække ”de bedste af de bedste” og derigennem levere ypperste kvalitet til vores kunder.

Vi har et særdeles godt koncept på plads med både nye og flotte forretningslokaler samt det bedste inden for arbejdstøj, biler og værktøj.

Endnu vigtigere er dog vores fokus på at skabe en arbejdsplads med trivsel og et godt fællesskab, hvor vi formår at tiltrække medarbejdere, der har de rette faglige og personlige kompetencer, siger Søren Buchreitz og tilføjer:

- Jeg har store forventninger til samarbejdet med Christian, der både er fagligt dygtig, arbejdsom og troværdig samt en meget vellidt kollega. Ordentlighed gennemsyrer hele hans væremåde, i både personlige og professionelle sammenhænge, og det er en helt fundamental forudsætning for mig i relation til det partnerskab, vi nu indleder. Vores målsætning er, at vi inden for en treårsperiode skal være 25 ansatte og omsætte for 30 millioner kroner, hvilket jeg har stor tro på, at vi lykkes med.

Var ikke i tvivl

Christian Møller, der bliver afdelingschef i Møller & Buchreitz, ser frem til samarbejdet med Søren Buchreitz og deres fælles udviklingsrejse med den nye virksomhed.

- Jeg har længe haft en drøm om at blive selvstændig, og da jeg fik Søren med på idéen om at etablere et partnerskab og en fælles forretning, var jeg ikke i tvivl om, at dette skulle være mit næste karriereskridt.

Søren har en lang og solid erfaring inden for branchen, og derudover har vi en gensidig forståelse for, hvor vi vil hen med vores nye, fælles virksomhed, siger Christian Møller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Derfor endte historisk atombunker i Rold Skov
Brændselsceller kan blive endnu større
De fræser brændselscelle-værktøjer med my-præcision
Jysk elementproducent mere end tredobler sit overskud
Hollandsk rådgiver vinder millionkontrakt på ny trafikmodel
Ingeniør: Ikke nok at frabede sig hop på fantribune i Parken
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK
Fremtidens Logistik
FemernNews
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.094