23948sdkhjf

Ekspert i skibsreparationer får ny medejer

Bogense-virksomheden Wencon har specialiseret sig i produktions af epoxy-produkter til genopbygning og overfladebeskyttelse af metal udsat for korrosion. Virksomhedens produkter er især populære på skibe verden over.

Det har kapitalfonden Brygge Partners set en fidus i og har nu overtaget 44 procent af den fynske virksomhed. Det skriver Fyens.dk.

- For mange har det en dårlig klang, hvis tingene lugter lidt af kapitalfond, men som jeg også skrev i mit brev til medarbejderne, så er det kun ejerforholdene der kommer til at ændre sig. Brygge Partners har fokus på at udvikle virksomheder og går ikke efter majoriteten i Wencon. Den sidder vi i familien stadig med, men jeg tror ikke, det er en styrke både at være familieejet og familiedrevet. Det er vi gået bort fra for flere år siden, og jeg tror på, at det er godt med en blandet bestyrelse, der sidder der både med hjertet og hjernen, siger grundlægger, medejer og administrerende direktør Erik Wendelin til Fyens.dk.

Originalartikel: https://fyens.dk/artikel/potentiale-til-v%C3%A6kst-ny-st%C3%A6rk-medejer-g%C3%A5r-ind-i-nordfynske-wencon-der-leverer-reparationer-til-s%C3%B8farten

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078