23948sdkhjf

Bornholmsk byggefirma køber sig til ”længe ønsket tømrerafdeling”

Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem med base på Bornholm overtager familievirksomheden Bjarne Nielsens Byggeforretning i Aakirkeby på solskinsøen i Østersøen. 

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Med købet får Jens Møller Gudhjem, der udfører entrepriser på Bornholm, i Hovedstaden samt på Sjælland, tilført det, som i meddelelsen betegnes som en længe ønsket tømrerafdeling, der opfylder markedets behov, hvor tømrerfaget fylder mere og mere i hovedentrepriserne. 

– Lige nu har vi rigtig mange store projekter i gang på Bornholm, og får stor gavn af en intern tømrerafdeling, og derfor er timingen af denne overtagelse rigtig god for os, fortæller Morten F. Q. Iversen, adm. direktør for Jens Møller Gudhjem, i pressemeddelelsen. 

– Vi har i forvejen haft et tæt samarbejde, så jeg er helt tryg ved overtagelsen, tilføjer han. 

Vemodigt farvel til familieforetagende

Hverdagen hos tømrerafdelingen fortsætter som uændret i Aakirkeby, og alle Bjarne Nielsens 35 medarbejdere vil fortsat have et job i virksomheden. Den tidligere medejer Bjørn Nielsen, vil også fremover være daglig leder af tømrerafdelingen. 

– Konkurrencen er blevet intensiveret i vores branche, og derfor glæder jeg mig over, at Bjarne Nielsens Byggeforretning kan blive en del af noget større, udtaler Bjørn Nielsen og tilføjer: 

– Det er det helt rigtige, og det vil styrke os i fremtiden, men det er samtidig også vemodigt at sige farvel til vores familieforetagende, som har eksisteret i mere end 40 år.

Fakta: Køber og sælger

Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S

Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S har base på Bornholm, og udfører entrepriser på Bornholm, i Hovedstaden samt på Sjælland – med en stor andel af egenproduktion.

Virksomheden blev grundlagt i 1946 af den 27-årige entreprenør Jens Møller. I 1984 overdrog han sit livsværk til den bornholmske entreprenør Hans Bech, som stod stået i spidsen for virksomheden frem til 2015.

I 2014 fusionerede Jens Møller Gudhjem A/S med Edgar Nielsen & Søn Vognmands- og Entreprenørforretning ApS.

Fra 2019 udgjorde den nye ejerkreds Ocean Prawns A/S, TL-H Holding ApS, Morten F. Q. Iversen samt Jesper Møller Nielsen.

Firmaet har ifølge CVR omkring 60 ansatte

Bjarne Nielsens Byggeforretning ApS

Bjarne Nielsens Byggeforretning er en familievirksomhed ejet af tømrermester Bjarne Nielsen og tømrermester Bjørn Nielsen. 

Bjarne Nielsen startede i 1980 som selvstændig tømrermester og har siden bygget forretningen op til en virksomhed med 35 ansatte. I starten af 2011 trådte sønnen Bjørn Nielsen ind som medejer.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.486