23948sdkhjf

Snedker opfinder alternativ til opmåling og afstandsklodser

At lægge en terrasse eller montere profiler på en væg er ofte forbundet med lang monteringstid, kontrolmål, afstandsklodser og komplicerede beregninger, så brædderne er jævnt fordelt og giver et ensartet udtryk. Men nu bliver det langt lettere for både professionelle håndværkere og private at montere træbrædder og -profiler på eksempelvis terrassen, hegnet eller muren.

Det skriver Frøslev Træ i en pressemeddelelse.

Det er snedkeren Kristian Linde, som har opfundet en helt ny båndløsning, Flexspacer, som Frøslev Træ nu får licens til at sælge. Løsningen skal sikre et præcist og ensartet resultat, der kan klares på den halve tid og helt uden beregninger.

- I min tid som håndværker har jeg skullet lægge en masse træterrasser, og hver gang har det været en opgave, hvor jeg har brugt rigtig mange timer på at måle op, tage kontrolmål, placere afstandsklodser og først derefter påbegynde monteringen af træbrædderne, hvor den mindste fejl kunne betyde en ujævn eller skæv terrasse.

Jeg manglede et værktøj, som kunne gøre processen hurtigere og mere præcis. Og da det ikke var på markedet, var jeg nødt til selv at opfinde det, fortæller Kristian Linde, der er 5. generations snedker og tidligere ejer af en møbelfabrik.

Frøslevs salgs- og marketingchef, Brian Nissen, men er, at Kristian har fundet en genial løsning på en opgave, som både professionelle håndværkere og private ofte støder på, når de skal montere træbrædder.

- Med Flexspacer kan håndværkerne spare kostbar tid, da båndet halverer montagetiden. Dermed kan de bedre imødekomme den enorme efterspørgsel fra kunderne og ikke mindst optimere deres indtjeningsevne, siger Brian Nissen og tilføjer, at også de private vil få gavn af Flexspacer, som gør det mere overskueligt at kaste sig ud i eksempelvis at lægge en terrasse, da det ikke længere er nødvendigt med komplicerede opmålinger og udregninger for at få en præcis og jævn terrasse.

Patenteret løsning

Helt konkret er Flexspacer et fleksibelt og patenteret plastikbånd med spænder til hvert bræt, der fastgøres direkte på strøerne. Båndet strækkes, så brædderne fordeles jævnt. Herefter skal brædderne blot lægges op ad de udstansede afstandsmarkeringer og monteres direkte på båndet.

- Flexspacer er uden tvivl en løsning, som vil gavne rigtig mange fremover. Det er en simpel, men effektiv løsning, og vi ser et stort potentiale i det innovative bånd, der ikke er set lignende på markedet. Vi er derfor glade for, at Kristian har indgået et samarbejde med os, siger Brian Nissen.

Flexspacer er netop landet på hylderne i Bauhaus, som på nuværende tidspunkt er eneforhandler af produktet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093