23948sdkhjf

Tømrer og idræts-ekspert skal lede både maler-, vvs- og design-uddannelser  

Ulrik Skyum Christensen er ny afdelingsleder på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Han indgår i ledergruppen i den daglige drift og ledelse af medarbejderne i de tre uddannelser: Maleruddannelsen, teknisk designer- samt VVS-og energiuddannelsen.

-Jeg glæder mig rigtig meget til jobbet som afdelingsleder, hvor jeg vil understøtte de dygtige medarbejdere i at gøre vores elever og kursister, så dygtige som de kan blive og samtidig gøre dem klar til det arbejde, der venter dem i brancherne. Jeg vil fortsætte videreudviklingen af uddannelserne med fokus på kerneopgaven og gøre uddannelserne så attraktive som muligt, lyder det fra Ulrik Skyum Christensen.

Ulrik er 43 år og bidrager både med en håndværksmæssig og pædagogisk uddannelse og har desuden 12 års ledelseserfaring fra tidligere ansættelser i Vejen Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Profys Aps og Prescriba Aps.

Oprindeligt er han uddannet tømrer og har siden uddannet sig som Cand. Scient. i Idræt og Sundhed. Han er desuden i gang med at supplere sin uddannelse med mastermoduler i offentlig ledelse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093