23948sdkhjf

Dansk møbelagentur får svensk indretningsløsning på hylderne

Norrlitt Design i Espergærde har fået agenturet for BAUX akustiske indretningsløsninger. BAUX har tidligere været repræsenteret på det danske marked gennem en distributør, men ønsker nu at forstærke markedsføringen gennem et agentsamarbejde med Norrlitt Design.

Det skriver Norlitt Design i en pressemeddelelse.

Da Emil Markussen i februar 2021 startede møbelagenturvirksomheden Norrlitt Design med base i Espergærde i Nordsjælland, var udgangspunktet var fire svenske møbelbrands: Horreds, Blå Station, Trece og Glimakra, og med BAUX føjes endnu et svensk brand til de fire.

- Vi har været imponeret over det arbejde, Emil Markussen på så kort tid har udført for de fire møbelbrands på det danske marked og vi har stor tillid og en forventning om, at vi i samarbejde med Norrlitt Design kan få anbragt vore unikke akustiske løsninger på den plads i markedet, som de virkelig fortjener, siger Sanna Friberg, Head of Sales Network hos BAUX i Sverige.

Emil Markussen fortæller, at han på det personlige plan er glad og stolt over, at BAUX har betroet ham  repræsentationen i Danmark.

- Jeg glæder mig til at øge kendskabsgraden til deres bæredygtige og innovative produkter overfor arkitekter, forhandlere og byggebranchen,

Godt design, innovation, bæredygtighed og holdbarhed har været de fire nøglebegreber hidtil for mine øvrige agenturer og er også fuldt dækkende for BAUX-produkterne. På den måde passer BAUX´s store produktprogram med akustiske indretningsløsninger fint sammen med de øvrige produkter, fremhæver Emil Markussen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.112