23948sdkhjf

One-stop-shopping: Vinduesproducent klar med branddør  

Vinduesproducenten Outline Vinduer har en klar strategi om at kunne tilbyde trælaster, byggemarkeder og disses kunder, håndværkerne, et one-stop-shopping-koncept. Det vil sige, at de skal kunne købe alle dør- og vinduesprodukter ét sted for at spare så meget tid som muligt. Som led i den strategi udvider vinduesvirksomheden nu sit sortiment endnu en gang – denne gang med en branddør.

Det skriver vinduesproducenten i en pressemeddelelse.

Outline Vinduer har tidligere af flere omgange udvidet sortimentet med foldedøre, dreje/kip-elementer og senest dobbelte hæveskydedøre.

- Lønkroner er noget af det dyreste i forhold til at få en forretning til at hænge sammen, og derfor er det en fordel for både trælaster, byggemarkeder og håndværkere, at de kan spare tid i materialebestillingen ved kun at skulle gå til én leverandør og bestille på én platform. Samtidig kan håndværkerne komme hurtigere i gang på byggepladsen, da de ikke skal vente på, at vinduer og døre bliver leveret på forskellige tidspunkter – i stedet får de én dato, hvor samtlige materialer bliver leveret, og de kan på den måde langt bedre planlægge deres tid, forklarer salgschef Claus Petersen Koch fra Outline Vinduer.

- Med lanceringen af en branddør i vores sortiment har vi taget endnu et skridt i den rigtige retning mod at blive en totalleverandør. Vi har frem til nu ikke haft branddøre som en del af vores sortiment, og det skal vi have, hvis vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder at kunne købe det hele samlet hos os, siger Claus Petersen Koch.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Derfor endte historisk atombunker i Rold Skov
Brændselsceller kan blive endnu større
De fræser brændselscelle-værktøjer med my-præcision
Jysk elementproducent mere end tredobler sit overskud
Hollandsk rådgiver vinder millionkontrakt på ny trafikmodel
Ingeniør: Ikke nok at frabede sig hop på fantribune i Parken
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart
PlastForum DK
Fremtidens Logistik
FemernNews
EnergyIslandNews

Send til en kollega

0.079