23948sdkhjf

Sanistål lancerer helt nyt butikskoncept i Hillerød

Efter sommerferien åbner Sanistål en helt ny type butik i Hillerød. Der bliver tale om en mindre butik på kun 267 kvadratmeter, hvor kunderne kan afhente og returnere varer lokalt. Her får kunderne adgang til et lokalt fokuseret varesortiment og rådgivning.

- Butikkens varesortiment bliver skræddersyet til især VVS- og installationskunder samt tekniske kunder i lokalområdet. De har savnet et sted, hvor de lokalt kan handle, returnere deres varer og møde os face to face. Og det tilbyder vi dem nu, siger direktør for VVS Marked, Andreas Borup Christensen, i en pressemeddelelse.

Løbende test af nyt butikskoncept

Den nye butik bliver Saniståls test-sted for det nye butikskoncept.

- Vi kommer til at teste sortiment, åbningstider, bemanding og forskellige digitale løsninger. Ligesom vi naturligvis også vil lytte til kundernes indspark, siger salgsdirektør, butik i Øst, Kennet Rosbjørn Eriksen, og tilføjer, at butikken som udgangspunkt vil have samme åbningstider som Saniståls øvrige butikker.

- Vi ved, at kunderne gerne vil handle lokalt, og det får de nu mulighed for i Hillerød. Både når de har brug for at sparre med os, og når de akut står og mangler de varer, som vores undersøgelser har vist, at kunder i lokalområdet primært gør brug af.

Det nye butikskoncept skal afspejle sig i navnet på butikken, som præsenteres, når butikken åbner.

Sanistål overtager lejemålet Industrivænget 18 i Hillerød den 1. maj 2022 og forventer at kunne slå dørene op til en ny butik efter sommerferien.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078