23948sdkhjf

Polytech øger sit globale aftryk med ny fabrik

Bramming-virksomheden Polytech, der producerer løsninger, som forbedrer vindmøllevingers ydeevne og beskyttelse, bygger ny fabrik i Indien.

Fabrikken skal ligge i Bangalore og forventeligt åbne i fjerde kvartal 2022.

Indien er det tredjehurtigst voksende vindmøllemarked i verden med en forventelig installation på 60 GW frem mod 2030. Derfor er en indisk fabrik et naturligt skridt for Polytech, forklarer CEO Mads Kirkegaard i en pressemeddelelse.

- Vi stræber efter at vokse vores forretning ved at skabe værdi for vores kunder på en bæredygtig måde. At være tæt på kunderne giver dem ikke blot hurtigere lead-tider, men reducerer også deres risiko, omkostninger og overordnede CO2-aftryk, siger han.

Fabrikken bliver 2.000 kvadratmeter stor og skal producere komponenter til vindmølleindustrien. Den skal supplere Polytechs eksisterende fabrikker i Danmark, Tyskland, Kina og Mexico.

Ifølge Mads Kirkegaard gør åbningen af fabrikken Polytech til en ægte global virksomhed, og mindsker risikoen i de globale vindmølle- og vingeproducenters forsyningskæder.

- Covid-19-pandemien og de globale forsynings-flaskehalse har belastet globale forretninger, inklusive vind-sektoren. At få råmaterialer, transportere emner globalt, og levere projekter er blevet mere udfordrende. Og krigen i Ukraine har gjort tingene endnu mere ustabile. Vi vil fortsætte med at være en stabil global partner for vores kunder, og den indiske fabrik vil spille en afgørende rolle i det, siger Mads Kirkegaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079