23948sdkhjf

Prisstigninger og leveringstid gør tagrenovering til mulighed frem for helt nyt tag

Lange leveringstider og prisstigninger tvinger håndværksvirksomheder til at tænke ud af boksen. For eksempel i tagbranchen, hvor tagrenovering i stigende grad er blevet et alternativ til en totaludskiftning af taget

DI Byggeri Tagmalerforening forklarer i en pressemeddelelse, at en tagrenovering koster ca. 10-15 pct. af hvad en udskiftning af et tag koster og tager kun et par dage at udføre, mens en udskiftning af et tag kan tage måneder pga. lange leveringstider. Erfaringer fra branchen er, at tagets levetid samtidig kan øges med op mod 10 år efter en tagrenovering.

Samtidig er en renovering, i stedet for en udskiftning, bæredygtig, fordi mængden af materialer der skal anskaffes og bortskaffes er betydelig mindre.

Har samlet erfaringer i 40 

Medlemmerne af DI Byggeri Tagmalerforening specialuddannede i renovering af tage og lever op til branchens standarder for kvalitet og miljø. Vandet til rensning af tagene filtreres, og malingen er diffusionsåben og vandbaseret. Tagrensningen sikrer at taget kan ånde og komme af med fugten.

Foreningen har ved hjælp af et projektsamarbejde med ekstern bygningsrådgiver Jørgen Staal Pedersen, som har en fortid hos Teknologisk Institut og AkzoNobel, opsamlet erfaringer fra medlemmerne igennem 40 år.

Erfaringerne er samlet i et erfaringsblad som både beskriver erfaringer med den forlængede levetid på tagene, den forskønnelse af taget, der opnås ved behandlingen og selve udførelsen af behandlingen. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078