23948sdkhjf

Isoleringsproducent udvider lagerkapaciteten

Jackon i Hedensted udvider lagekapaciteten med 5.000 kvm. fliseareal

Der er travlt hos isoleringsproducenten Jackon Danmark A/S i Hedensted. Fabrikken producerer isoleringsmaterialer i EPS (ekspanderet polystyren) og lagerfører samtidig produkter fra virksomhedens øvrige fabrikker i Europa. Og i et marked med øget efterspørgsel - også på specialvarer - samt en forventning om korte leveringstider, investere Jackon derfor i en udvidelse af det udvendige lagerareal med 5.000 kvm.

- Vi oplever i stigende grad, at kunderne efterspørger specialtykkelser i EPS og med hurtig levering. Samtidig udvider vi hele tiden vores produktsortiment og det øger behovet for mere lagerplads. Vi vil gerne være en interessant og fleksibel leverandør for vores kunder – også fremadrettet. Det er lagerudvidelsen en sikring af. Vi har oplevet stor fremgang og vækst de seneste år, både når det gælder bygge- og industrivarer. Det skal vores lager kunne håndtere – også på sigt, siger Torben Sørensen, salgschef hos Jackon Danmark A/S, i en pressemeddelelse.

Også bedre logistik

Produktionsdirektør i Jackon Skandinavien, Jesper Vind Andreasen, fremhæver, at Jakon er i gang med at klargøre sig til den videre rejse med mulighed for maskinudvidelse og volumenøgning af varer.

- I forbindelse med udvidelsen får vi ikke kun mere lagerplads, vi får også bedre logistik, når vores transportfirma henter varer. Bl.a. vil der blive etableret en ny udkørsel, som sikrer et ensrettet og smidigt transportflow, siger Jesper Vind Andreasen.

.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Mest læste
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vildt-påkørsel: Hjemmeplejen i Thy redder Bambis mor
Virksomhed omdanner madaffald til grøn energi
Ny bog fortæller om historiske huse, byggemetoder og tidstypiske detaljer
Søndergaard forventer prispres og mere grøn omstilling
Stor nedriver følger kollegaer og halverer sit overskud
Møbeludlejere henter 818 friske millioner
Nordiske Medier:
Metal Supply DK
Wood Supply DK
Electronic Supply DK
Building Supply DK
Food Supply DK
Energy Supply DK
RetailNews
Transportmagasinet
Magasinet Pleje
Jern & Maskinindustrien
Mester Tidende
Licitationen
Motor-magasinet
Leder IDAG
Søfart
PlastForum DK
Kommunefokus
Fremtidens Logistik

Send til en kollega

0.078