23948sdkhjf

Bladt-direktør: Olie og gas har haft sin tid

Aalborg-virksomheden Bladt Industries har på knap to år taget en 180 graders drejning og er gået fra at være ‘en smedebutik’, der lavede alt fra fundamenter til olie- og gasindustrien, broer og vindmølledele til at fokusere 100 procent på vind og den grønne omstilling. 

Det skriver mediet Tech Management.

- Olie og gas har haft sin tid, siger Bladt Industries' adm. direktør Anders Søe-Jensen. til Tech Management.

Han kom til Bladt Industries i august 2020 fra vindindustrien. På knap to år har han vendt fokus 180 grader rundt for den 57 år gamle industrivirksomhed i Aalborg.

Mange danske virksomheder er i øjeblikket igennem en identitetsøvelse, fordi deres forretningsområder i løbet af meget få år er blevet ‘so last year’ og ligefrem uglesete. Med det enorme fokus på bæredygtighed og miljø må mange virksomheder genoverveje, om deres forretningsstrategi og produktion har nogen gang på jord i fremtiden.

Det var præcis den øvelse, adm. direktør Anders Søe-Jensen satte i gang, 

»Vi kom fra at have fokus på alt og intet, og hvor vi udefra set bare var en stor smedebutik. Ikke at det, vi lavede, ikke var kompliceret, men der var ikke noget fokus på det, vi er rigtig gode til. Men hvis du tog de store briller på og så på, hvor vi gjorde det bedst og mest rentabelt – og i mine øjne gør den største forskel globalt set – så var det inden for vedvarende energi og offshore vindenergi, siger Anders Søe-Jensen til Tech Management.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Amerikanske ordrer giver Haarslev perfekt start på 2023
Basalt-direktør efter lukning: - Vi fortryder intet
Vognmand: Fri os fra grønt bluffnummer
To statslige selskaber skal eje og drive 'brint-rør'
Energistyrelsen lægger an til markedsdialog om udbud af 9 GW havvind
Dansk racerkører med kurs mod stjernerne
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094