23948sdkhjf

Årets velfærdstalenter hyldet på Borgen

Pernille Celinder og Marianne Dalegaard fra Sundhed og Omsorg, Aarhus er blandt de 100 unge ildsjæle fra hele landet, der er udpeget som velfærdstalent 2022.

Mandag den 16. maj hylder PenSam og FOA 100 udvalgte unge, som yder en helt særlig indsats og udviser et stort engagement for at skabe menneskelig værdi i deres jobs som for eksempel sosu-hjælpere, assistenter og pædagogmedhjælpere.

Blandt de 100 talenter, som hyldes på Christiansborg, er de to social- og sundhedshjælpere, Pernille Celinder og Marianne Dalegaard, fra hjemmeplejen Toftegården i Aarhus.

- Det er en kæmpestor anerkendelse at være udvalgt for sit engagement, sin faglighed og sin evne til at være i kontakt med andre mennesker. Som social- og sundhedshjælpere i hjemmeplejen er Marianne og Pernille med til at løfte en af de allervigtigste samfundsmæssige opgaver i dagens Danmark. Vi kan simpelthen ikke gøre nok for at sprede det vigtige budskab om den faglige stolthed og engagement, som de to er de allerfineste repræsentanter for, siger sundhedsrådmand, Christian Budde.

Det er leder af hjemmeplejen Toftegarden Mette Andersen, som sammen med konsulent i hjemmeplejen Sanne Pserimos har indstillet de to talenter.

- Jeg er selvfølgelig vildt stolt over at vores lille team, har ikke mindre end to talenter der gør en kæmpe forskel for vores borgere. Det har været vigtigt for mig, at give de her seje piger den anerkendelse og opmærksomhed, som de fortjener. Det er så vigtigt at blive set for det, man gør. Og så er det jo fantastisk både for dem selv, for teamet og for os, at de dommerne har udvalgt dem som to af de 100 talenter, siger Mette Andersen.

Talenterne bliver hyldet den 16. maj 2022 100 unge til Velfærdens Talent 100 på Christiansborg.

Fakta: Velfærdstalenter

  • Alle under 36 år ansat inden for FOA’s faggrupper har haft mulighed for at blive nomineret til prisen af sine kolleger, arbejdsgiver, borgere mv.
  • Fejringen af talenterne finder sted den 16. maj i festsalen på Christiansborg. Samme dag udkommer magasinet Velfærdens Talent 100, hvor de 100 udvalgte vil blive præsenteret.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Storcenter i Aarhus bløder fortsat butikker: Nu forlader stor detailkæde også stedet
Opråb fra ældreplejechefer: Besparelser har alvorlige konsekvenser for de ældre
Km-afgift: - Idiotisk at gøre det til et spørgsmål om prisen på en liter mælk
Coop kræver, at fødevareproducenter sænker priserne
Skibby: Hvor mange arbejdspladser forventes km-afgiften at koste?
Russisk spionskib gik verden rundt: Udstyret med Rockwool
Nordiske Medier:

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109