23948sdkhjf

KP Components skal have ny direktør

Søren Husted stopper efter syv år som CEO i KP Components

KP Components skal have ny CEO. Søren Husted har efter syv år som CEO i KP Components meddelt bestyrelsen, at han ønsker at træde tilbage efter aflæggelse af årsregnskabet for 2022.

Søren Husted udtaler i den forbindelse i en pressemeddelelse:

- Ved aflæggelse af regnskabet for 2022 vil jeg være tæt på at fylde 62 år og vælger derfor at give stafetten videre 1. marts 2023. Jeg ønsker fremover at bruge mere tid på bestyrelsesarbejde, men også på familie og fritidsinteresser.

- Det har været en stor oplevelse og et privilegie, at være en del at KP Components gennem de seneste syv år, hvor vi sammen har formået at øge koncernens omsætningen med næsten 50 procent og medarbejderstaben til omkring 400 medarbejdere med fabrikker i Danmark, USA og Sverige. En vækstrejse, som ser ud til at fortsætte med indvielse af ny fabrik i USA, fortsætter han.

Søgning efter afløser er i gang

Processen vedrørende rekruttering af en ny CEO er igangsat, og bestyrelsesformand Sebastian Ehrnrooth udtaler:

- På vegne af hele bestyrelsen og KP vil jeg gerne rette en varm tak til Søren. Han har ydet et meget værdifuldt bidrag til KP, som under hans ledelse har taget store skridt i retning af at styrke sin markedsposition og udvide sin kundebase. Nu hvor han vælger at forlade os, ønsker jeg ham held og lykke og succes med de nye opgaver. Arbejdet med at finde Sørens efterfølger er gået i gang, og den problemstilling håber vi snart at vende tilbage til.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.062