23948sdkhjf

Byggecenter holder døgnåbent på Fyn

Nu kan håndværkere bestille og afhente byggevarer hele døgnet i Davidsens trælast og logistikcenter i Odense

Med åbningen af ny døgnservice i Odense tager Davidsen nu konsekvensen af øget trafik fra de fynske håndværkere i morgentimerne. Tiltaget, der åbner for 24-timers afhentning af byggematerialer hos kædens store trælast og logistikcenter i Odense, giver både de fynske håndværkere og håndværkere på vej over Fyn endnu mere fleksible forsyningsmuligheder.

Det skriver Davidsen i en pressemeddelelse.

- Da vores Odense-forretning er et af vores helt store logistikcentre, har vi mulighed for at lancere endnu et tiltag, der hjælper til at effektivisere håndværkernes arbejdsdag. Det er en service, som møder et konkret behov hos kunderne for afhentning af bestilte materialer på alle tider af døgnet, forklarer Tony Degn Hansen, regionsdirektør på Fyn hos Davidsen.

Han påpeger, at det i dag er afgørende for håndværkerne og andre i byggeriet, at de med kort tidsinterval kan bestille og afhente eller få leveret materialer.

- Det kræver, at Davidsen forretninger lagerfører ellers normale bestillingsvarer, så kunderne kun behøver at handle ét sted, siger Tony Degn Hansen og tilføjer, at der typisk e de mindre håndværksfirmaer, der har behov for at kunne bestille og afhente deres varer udenfor normal åbningstid.

Flere investeringer på vej

Den nye døgnservice fungerer ved, at kunderne bestiller online eller aftaler ønsket afhentningstidspunkt for hver ordre med Davidsens personale i Odense. Herefter er ordren klar fra det aftalte tidspunkt.

- Min klare forventning er også, at vi med Davidsens døgnservice imødekommer både jyske og fynske håndværkere, der gerne afhenter ved 4-5-tiden om morgenen på vej mod f.eks. København eller det øvrige Sjælland. Det er en trafik på tværs af Fyn, der i perioder er ret udtalt, og som vi nu også er klar til at betjene endnu bedre med helt fleksible afhentningsmuligheder, forklarer Kåre Møller, trælastdirektør i Odense.

Lanceringen af døgnservice i landets tredjestørste by kommer i kølvandet på store investeringer på Fyn for Davidsen de seneste to år. Investeringer, som markant har styrket virksomhedens position på erhvervsmarkedet, forklarer Tony Degn Hansen.

- Vi har en klar målsætning om at gå forrest i erhvervsmarkedet på Fyn og udvikle forretningen her i takt med de behov, vi ser hos kunderne. Alene de sidste to år har vi skruet op for vores tilstedeværelse på Fyn og bl.a. udbygget kapaciteten i og omkring Odense.

Samtidig har vi etableret os på det østlige Fyn i Langeskov tæt ved motorvejen og bygger lige nu et nyt, stort erhvervscenter i Svendborg, der folder Davidsen-konceptet ud over hele det sydlige Fyn, siger regionsdirektøren.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078