23948sdkhjf

Horsens-virksomhed runder 20 år og tilføjer grønt forretningsben

Horsens-virksomheden Newtronic har netop kunnet fejre deres 20 års jubilæum. Og efter 20 år med produktion og udvikling af eltekniske varmeløsninger og køleprofiler lancerer horsensianerne nu et nyt forretningsben ved navn Newtronic Green Solutions, som skal hjælpe industrivirksomheder i mål med den grønne omstilling.

På mange måder kommer Newtronic stadig til at gøre sig inden for det samme felt som hidtil, men det nye projekt er søsat i kølvandet på den stadigt stigende efterspørgsel på at udfase gas og olie til fordel for elektricitet, der kan komme fra vedvarende energi, og det gør man blandt andet ved at erstatte eksempelvis gasbrændere med elektriske varmelegemer.

Læs også: Betroet medarbejder køber sig ind i Newtronic

Men hvad er det helt præcist, som det nye forretningsben indebærer, nu hvor Newtronic altså gennem 20 år har leveret elvarme? Administrerende direktør Niels Regel fortæller til Electronic Supply, at det drejer som en mere helhedsorienteret løsning, hvor Newtronic er med i flere facetter hos kundens overgang fra gas til elvarme.

- Vi har gennem 20 år leveret varmelegemer til forskellige kunder, men nu har vi taget nogle store projekter ind, hvor vi står for hele projektet. Der er mange virksomheder derude, der bruger gas, som har brug for kompetent rådgivning, siger Niels Regel.

Det er her, hvor Newtronic kommer ind i billedet.

- Man kan ikke bare tage et varmelegeme og putte det ind, der er mange ting, man skal være opmærksom på. Det er ofte nogle store projekter, og der hjælper vi hele vejen rundt, lyder det fra Niels Regel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Nordiske Medier:

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079