23948sdkhjf

En god sag: VVS-firma donerer 30.000 kr. til julemærkehjem

John Jensen VVS benyttede virksomhedens 60-års jubilæum til at indsamle 30.000 kr. til en god sag

Da VVS-firmaet John Jensen VVS fra Hedehusene markerede deres 60-års jubilæum, frabad virksomheden sig alle gaver og opfordrede i stedet gæsterne ved receptionen til at donere penge til Julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde. Indsamlingen ved jubilæet resulterede i et flot beløb på 30.000 kr., som virksomhedens direktør og ejer, Jesper Leen Jensen, er stolt over at videregive til det gode formål.

Og det er ikke første gang, at virksomheden donerer et stort beløb til Julemærkehjemmet.

– Da jeg blev 50, frabad jeg mig også gaver og opfordrede ligeledes gæsterne til at donere til julemærkehjemmet i stedet. Der indsamlede vi 60.000 kr., som jeg doblede op, så vi overrakte 120.000 kr., fortæller Jesper Leen Jensen.

Julemærkehjemmet Liljeborg tilbyder børn mellem 7-14 år et ophold med fokus på trivsel og udviklingsmuligheder. Her bliver deres hverdag fyldt med bevægelse, leg og aktiviteter, som giver børnene mulighed for at forbedre både deres fysiske form, psykiske velbefindende og sociale kompetencer. Valget faldt på Julemærkehjemmet, fordi Jesper Leen Jensen, der er far til tre sønner, gerne vil hjælpe børn, der har det svært.

– De gør det fuldstændig forrygende, og deres arbejde gør en kæmpe forskel for børn og unge, der har et behov. Jeg har været til rundvisning på Liljeborg og set deres faciliteter. Dengang blev jeg fuldstændig bjergtaget af stedet. Det er så fede omgivelser, personalet er ekstremt dedikeret og omsorgsfulde, og så var det en særlig oplevelse at møde børnene, som virkelig virkede til at stortrives. Det er en meget overvældende oplevelse, fortæller han.

Glade for donationen

På Julemærkehjemmet Liljeborg er man naturligvis glade for den flotte donation. Forstander, Carsten Salomon fortæller:

- Vores opgave er at hjælpe børnene til at få det bedre. Vi tilbyder børnene et velfungerende fællesskab, som de bliver inviteret ind i og får her styrket troen på dem selv.

Vores fokus er at højne børnenes fysiske, mentale og sociale trivsel med et mål om at give børnene og deres forældre redskaber til at komme videre og fortsætte den positive trivsel efter opholdet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083